Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. července 2020 10:18
Čas čtení 0:39
Dominik Vetrák

Remake první Mafie odhalil gameplay! Hra spojuje to nejlepší ze všech tří dílů

NEWS
Uložit Uložené

Mafia: Definitive Edition vyjde 25. září.

Dlouho jsme se báli, jak bude vypadat gameplay remaku Mafie od Hangar 13, studia, které vytvořilo Mafii 3. Remastery dvojky a trojky se jim vůbec nepovedly, ale všechen strach je po videu níže pryč.

Promlouvá k nám v něm prezident studia Haden Blackman a vysvětluje, jak remake připravili. Hru předělali od základů včetně lokací a cutscene, které natočili s novými herci.

Doporučeno
Recenze: Ghost of Tsushima je nejkrásnější hrou této generace. Jako samuraj se nebudeš moci odlepit od ostrova plného Mongolů Recenze: Ghost of Tsushima je nejkrásnější hrou této generace. Jako samuraj se nebudeš moci odlepit od ostrova plného Mongolů 14. července 2020 16:08

Postavy dostanou rozšířené příběhy – město Lost Heaven bude mnohem bohatší, živější a rozmanitější. Gro originálu zůstane zachováno, ale tvůrci více rozvinou vztah mezi Morellem a Salierim či Tommym a jeho láskou Sarah. Děj tak bude dávat větší smysl a my se už nemůžeme dočkat, jak do něj znovu zapadneme. 

Ve hře bude i pár misí navíc. Tvůrci slibují přes 20 úkolů, přičemž jednička jich měla kromě prologu a epilogu 21. Zdá se, že v remaku jich bude jen o něco více. Mafia: Definitive Edition vyjde na PC, Xbox One a PS4 už 25. září, a to za 1 050 korun. Hra bude dostupná i v českém dabingu, přičemž Tommyho znovu namluví Marek Vašut.

Domů
Sdílet
Diskuse