Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. července 2020 14:29
Čas čtení 0:35
Viktor Kniš

Billie Eilish se po odmlce vrací na Instagram. Láká fanoušky na novou skladbu

OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Zpěvačka vydá už za pár dní novou skladbu, podle posledních informací pracuje v domácím prostředí i na dalším albu.

Ve čtvrtek se Billie Eilish po dlouhých měsících přihlásí o slovo s novou skladbou, která ponese název My future. Pravděpodobně nebude prvoplánově zpívat o své budoucnosti. Pro fanoušky však může jít o signál, že začíná další Billie-sezóna, kterou by mohla populární 18letá vítězka Grammy završit i plnohodnotným projektem.

Doporučeno
Ego: Já jsem nikdy žádné datum neoznámil, nic se neposouvá Ego: Já jsem nikdy žádné datum neoznámil, nic se neposouvá 23. července 2020 7:49

Její debut patří do dnešního dne mezi 10 nejposlouchanějších alb na streamovacích službách ve Spojených státech. Jelikož však musela zrušit celé 50zastávkové turné, povědomí o zpěvačce trochu kleslo.

Billie se vrátila na Instagram po přibližně měsíci. Předtím se její příspěvky věnovaly hlavně aktuální situaci za velkou louží, kterou ovlivnila smrt George Floyda. Billie byla jednou z nejhlasitějších osobností, které propagovaly hnutí Black Lives Matter.

Návrat zpěvačky pravděpodobně potěší i ty, kteří ji milují díky stylu oblékání, o slovo se totiž přihlásila zahalená v širokém oblečení a v roušce. Na nohou má vzácné Dior x Nike Jordan 1 tenisky, kterých je na světě jen 13 tisíc párů.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

“my future” out thursday

Príspevok, ktorý zdieľa BILLIE EILISH (@billieeilish),

Domů
Sdílet
Diskuse