Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. srpna 2020 12:29
Čas čtení 1:04
Viktor Kniš

6ix9ine je oficiálně svobodný, na Instagram se však nevrátil. Kam se ztratil?

OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Podle jeho právníka je již oficiálně volný a pracovníci federální věznice mu odstranili monitorovací náramek. I když už je jeho účet na Instagramu dohledatelný, zatím na něm aktivní není.

Tekashi je od soboty oficiálně svobodným člověkem. Ve vězení byl od listopadu 2018 do dubna 2020, zbytek trestu do včerejšího dne si odseděl se sledovacím náramkem na noze. Oproti původnímu odhadovanému 47letému trestu tak jde o výrazné zkrácení, které se mu podařilo dohodnout výměnou za udání celého nebezpečného gangu Nine Trey.

6ix9ine si v polovině července kvůli vlastní bezpečnosti zrušil instagramový účet, přičemž jeho právník už vysvětlil, že šlo o jeden z bezpečnostních kroků, aby nikdo neodhalil Tekashiho polohu.

Doporučeno
Koupil si 5 neprůstřelných SUV a sám se diví, že je ještě naživu. Jak Tekashi 6ix9ine téměř trumfl Eminema? Koupil si 5 neprůstřelných SUV a sám se diví, že je ještě naživu. Jak Tekashi 6ix9ine téměř trumfl Eminema? 29. července 2020 9:36

„Domácí vězení skončí 31. července, proto jsme se z důvodu obezřetnosti rozhodli, že by si měl Tekashi deaktivovat všechny své účty na sociálních sítích a udržovat vše v soukromí. Zatímco domácí vězení nedokončí, ujistíme se, že neunikne žádná informace, na základě které by členové gangů zjistili jeho polohu nebo cokoli jiného, ​​co by mohlo sloužit ke špatnému úmyslu,“ vysvětlil právník Lance Lazzaro pro Complex. Zároveň jsme se dozvěděli, že ho čeká stěhování na nové místo.

I když je již v současnosti Tekashiho účet na Instagramu dohledatelný, nemá na něm profilovou fotku ani žádné příspěvky, dostupná jsou jen dvě IGTV videa. Původně fanoušci očekávali, že první drzé výstřelky přijdou bezprostředně po propuštění, podle právníka Lance Lazzara si však fanoušci budou muset počkat. Advokát odhaduje, že se duhový Daniel na Instagram vrátí nejpozději do 7 dnů, informuje PageSix.

Během příštích pěti let bude Tekashiho kontrolovat probační úřad a na úspěšného rapera čeká i 300 hodin veřejně prospěšných prací.

Zároveň bychom se už během srpna měli dočkat jeho dalšího sólového projektu, více informací však zatím nezveřejnil. V září mohou fanoušci očekávat avizovaný online koncert prostřednictvím komerčního streamovací služby, která údajně zaplatila za jedno vystoupení astronomických 5 milionů dolarů.

Domů
Sdílet
Diskuse