Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. srpna 2020 8:18
Čas čtení 0:38
Viktor Kniš

Adele se předvádí v kostýmu alá Beyoncé. Fanoušci ji nepoznali

OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Zpěvačka se na Instagramu ukázala v oblečení, ve kterém vzdala hold popové královně Beyoncé a jejího projektu Black is King.

Už v říjnu 2019 šokovala Adele na fotografiích z Drakeovým oslavy narozenin, kde jsme měli možnost vidět, jak výrazně zhubla. V tomto trendu pokračovala i nadále a vše vyvrcholilo právě teď, když oblíbená popová zpěvačka zveřejnila záběr, kde ji fanoušci sotva poznali.

Autorka mnoha světových hitů překvapila fotkou, kde je oblečená podobně jako Beyoncé v nejnovějším videoklipu, kde vzdává hold africké kultuře. Královna popu Bey se zároveň připomněla videoklipem ke skladbě Already, kterou fanoušci slyšeli na projektu Black Is King. Veřejnost proto předpokládá, že Adele chtěla stejně poukázat na důležitost rasové rovnosti a vyzvednout africkou kulturu.

Doporučeno
Patchwork krásky od Vans, kontrastní Air Force 1 nebo Y-3. Díky těmto teniskám se neztratíš v davu Patchwork krásky od Vans, kontrastní Air Force 1 nebo Y-3. Díky těmto teniskám se neztratíš v davu 1. srpna 2020 16:42

Zároveň se v souvislosti s tímto projektem dočkáme i 85minutového vizuálu, který bude dostupný na streamovací platformě Disney+. Podle samotné společnosti tento film od popové hvězdy poukazuje na africkou kulturu a houževnatost, zároveň také vyzdvihuje tradice a černošskou výjimečnost.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

Thank you Queen for always making us all feel so loved through your art ♥♥

Príspevok, ktorý zdieľa Adele (@adele),

Domů
Sdílet
Diskuse