Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. srpna 2020 16:31
Čas čtení 0:28
Dominik Vetrák

Emotivní dokument odhalí, jak moc trpěl Robin Williams před svou smrtí. Proč byl géniem a jak vlastně zemřel?

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Robin's Wish vychází již 1. září. Pusť si první trailer.

Zítra to bude přesně 6 let od smrti geniálního komika, baviče a špičkového herce Robina Williamse. Zemřel ve věku 63 let, spáchal sebevraždu oběšením.

Lékaři, jeho manželka i experti se shodli, že rozhodnutí vzít si život předcházely dlouhodobé problémy s pokročilou fází demence s Lewyho tělísky – DLB (jde o nemoc diagnostikovanou na pomezí demence při Parkinsonově chorobě a demence při Alzheimerově chorobě).

Doporučeno
Jaké filmy natáčí a připravuje 10 nejoblíbenějších herců Hollywoodu? Jaké filmy natáčí a připravuje 10 nejoblíbenějších herců Hollywoodu? 25. července 2020 10:15

Filmař Tylor Norwood se ve svém dokumentu Robin's Wish rozhodl prozkoumat hercovy poslední dny a přijít na to, čím si asi procházel. Vyzpovídal odborníky, Robinova lékaře, rodinu či kolegy.

Trailer níže zobrazuje útržky z těchto rozhovorů a také pár hřejivých slov od samotného Robina. Dokumentu se dočkáme 1. září, kdy bude dostupný na VOD (Video on Demand – prodej přes internet).

Domů
Sdílet
Diskuse