Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. července 2020 10:15
Čas čtení 10:31
Dominik Vetrák

Jaké filmy natáčí a připravuje 10 nejoblíbenějších herců Hollywoodu?

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Na které filmy se od našich oblíbenců z Hollywoodu těšíme nejvíce?

Navzdory koronakrizi některá studia pokračují v natáčení nových filmů. Můžeme se tak podívat do budoucnosti a ukázat ti, na čem pracují oblíbení herci.

Jde o subjektivní výběr 10 našich nejoblíbenějších herců současnosti. Na takovém seznamu jmen se nikdy všichni neshodneme, ale pokud bude mít článek úspěch, podíváme se i na další milované herce. 

1. Tom Cruise

Miláček publika a adrenalinový šílenec se nejblíže představí jako Maverick, nebojácný pilot stíhaček v pokračování dnes již kultovního Top Gunu. Top Gun: Maverick natočí Joseph Kosinski (Tron 3D, Only the Brave, Oblivion), takže by mělo jít o skvělý film. Cruise během natáčení létal v opravdových stíhačkách a vyžadoval to i od svých kolegů.

Snímek byl nedávno přesunutý na léto 2021.

Mission: Impossible 7 a 8

Hned po Top Gunu se Cruise vrhl na natočení dvou dalších dílů z geniální série Mission: Impossible. Na režisérskou židli si znovu sedl Christopher McQuarrie (M: I – Rogue Nation a Fallout), přičemž se už klasicky postaral i o scénáře.

Vrátit se měli více přeživší z minulých dílů a vzhledem ke kvalitě posledních částí se na ty další těšíme. Premiéry jsou momentálně odloženy na listopad 2021 a listopad 2022.


Edge of Tomorrow 2

Pokračování vynikajícího sci-fi od Douga Limana, ve kterém si zahrál po boku Emily Blunt, je na spadnutí již dlouhá léta. Scénář je hotový a v podstatě se čeká už jen na to, kdy budou mít všichni tři volný kalendář.

Zdá se však, že to chvíli potrvá, protože Cruise se s režisérem Limanem dohodl i na dalším filmu. Vesmírný film ve spolupráci se SpaceX a NASA, údajně nazvaný Luna Park, budou skutečně natáčet ve vesmíru. Na více informací si budeme muset počkat, ale určitě to bude extrémně drahá produkce.


2. Will Smith

Will Smith se konečně vrátil tam, kam patří – na vrchol Hollywoodu, ze kterého sjel poté, co se snažil nakopnout kariéru svého syna. To je však minulostí a herec nám bude chtít své schopnosti dokázat i v životopisném dramatu King Richard, kde ztvární otce slavných tenisových sester Williamsových.

Bad Boys 4

Po vynikající trojce se dočkáme i další části. Všichni se modlíme za to, aby ji znovu zrežírovali Adil El Arbi a Bilall Fallah, tvůrci trojky. Ti mají najednou množství nabídek z celého Hollywoodu, přičemž mají natočit i Policajta v Beverly Hills 4. Ve čtyřce se samozřejmě vrátí i Martin Lawrence.

Bright 2

Smithe čeká ještě jeden sequel. Bright 2 bude opět fantasy sci-fi z dílny Netflixu. Smith a Joel Edgerton si zopakují role policistů v nehostinném světě. Režie se po Davidu Ayerovi odpovědném za jedničku chopí Louis Leterrier (Now You See Me, Incredible Hulk, Grimsby, Kurýr).

Smith kývl i na nabídku zahrát si v biografii The Council. Mělo by jít o mafiánský film ze 70. let o zločineckých organizacích v Harlemu. Co se sequelů týče, nezmínili jsme Aladina. Na tom Disney údajně už pracuje, ale oficiálně to potvrzeno není (stejně jako Willova účast). Ale nejvíc si přejeme, aby jednou natočil i Hancocka 2.


3. Brad Pitt

Pitt se vrátil v roce 2019 se dvěma vynikajícími filmy. Nezapomenutelné sci-fi Ad Astra a tarantinovka Once Upon a Time in Hollywood zdobí jeho filmografii, ale tento rok si dá pauzu. Potom se však objeví v Babylonu.

Damien Chazelle (The First Man, Whiplash, La La Land), Brad Pitt a Emma Stone? Babylon se po svém ohlášení stal automaticky jedním z nejočekávanějších filmů roku. Brad Pitt se nechal slyšet, že se už ve filmech tak často objevovat nebude a hodlá si vybírat jen ty nejzajímavější projekty.

Film s jedním z nejlepších režisérů poslední dekády se mu zjevně zalíbil. Děj by měl být zasazen do Hollywoodu, více ale nevíme.

Vyzkoušej předplatné
za 129
a čti vše bez omezení
Přidej se k předplatitelům
nebo Odemkni článek přes SMS
Pošli SMS na 90211 s textem CLANEK 86809 a dočti tento článek.
Cena SMS za otevření článků je 89 Kč s DPH. Jak to funguje?
Dočti článek do konce za SMS v hodnotě 89 Kč. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti články bez omezení celý měsíc – předplatné jen za 36 Kč navíc v porovnaní s jedním článkem. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti bez omezení celý měsíc. Stačí poslat SMS (za 125 Kč). Jak to funguje?
POSLAT SMS

Co se dozvíš po odemknutí?

  • Jaké filmy natáčí Margot Robbie, kdy ji uvidíme jako Harley Quinn a jak nahradí Johnnyho Deppa
  • Které sci-fi, horor a akční blockbuster chystá Ryan Gosling
  • Kdo si zahraje Cruellu v hraném remaku 101 dalmatinů
  • Zda uvidíme pokračování pro The Old Guard, Atomic Blonde a Mad Maxe s Charlize Theron
  • Která sexy a půvabná Bond girl ztvární Marilyn Monroe ve filmu od Netflixu
  • Jaké filmy chystají Dwayne Johnson a Leonardo DiCaprio.
Domů
Sdílet
Diskuse