Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
25. července 2020 10:15
Čas čtení 10:31
Dominik Vetrák

Jaké filmy natáčí a připravuje 10 nejoblíbenějších herců Hollywoodu?

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Na které filmy se od našich oblíbenců z Hollywoodu těšíme nejvíce?

Navzdory koronakrizi některá studia pokračují v natáčení nových filmů. Můžeme se tak podívat do budoucnosti a ukázat ti, na čem pracují oblíbení herci.

Jde o subjektivní výběr 10 našich nejoblíbenějších herců současnosti. Na takovém seznamu jmen se nikdy všichni neshodneme, ale pokud bude mít článek úspěch, podíváme se i na další milované herce. 

1. Tom Cruise

Miláček publika a adrenalinový šílenec se nejblíže představí jako Maverick, nebojácný pilot stíhaček v pokračování dnes již kultovního Top Gunu. Top Gun: Maverick natočí Joseph Kosinski (Tron 3D, Only the Brave, Oblivion), takže by mělo jít o skvělý film. Cruise během natáčení létal v opravdových stíhačkách a vyžadoval to i od svých kolegů.

Snímek byl nedávno přesunutý na léto 2021.

Mission: Impossible 7 a 8

Hned po Top Gunu se Cruise vrhl na natočení dvou dalších dílů z geniální série Mission: Impossible. Na režisérskou židli si znovu sedl Christopher McQuarrie (M: I – Rogue Nation a Fallout), přičemž se už klasicky postaral i o scénáře.

Vrátit se měli více přeživší z minulých dílů a vzhledem ke kvalitě posledních částí se na ty další těšíme. Premiéry jsou momentálně odloženy na listopad 2021 a listopad 2022.


Edge of Tomorrow 2

Pokračování vynikajícího sci-fi od Douga Limana, ve kterém si zahrál po boku Emily Blunt, je na spadnutí již dlouhá léta. Scénář je hotový a v podstatě se čeká už jen na to, kdy budou mít všichni tři volný kalendář.

Zdá se však, že to chvíli potrvá, protože Cruise se s režisérem Limanem dohodl i na dalším filmu. Vesmírný film ve spolupráci se SpaceX a NASA, údajně nazvaný Luna Park, budou skutečně natáčet ve vesmíru. Na více informací si budeme muset počkat, ale určitě to bude extrémně drahá produkce.


2. Will Smith

Will Smith se konečně vrátil tam, kam patří – na vrchol Hollywoodu, ze kterého sjel poté, co se snažil nakopnout kariéru svého syna. To je však minulostí a herec nám bude chtít své schopnosti dokázat i v životopisném dramatu King Richard, kde ztvární otce slavných tenisových sester Williamsových.

Bad Boys 4

Po vynikající trojce se dočkáme i další části. Všichni se modlíme za to, aby ji znovu zrežírovali Adil El Arbi a Bilall Fallah, tvůrci trojky. Ti mají najednou množství nabídek z celého Hollywoodu, přičemž mají natočit i Policajta v Beverly Hills 4. Ve čtyřce se samozřejmě vrátí i Martin Lawrence.

Bright 2

Smithe čeká ještě jeden sequel. Bright 2 bude opět fantasy sci-fi z dílny Netflixu. Smith a Joel Edgerton si zopakují role policistů v nehostinném světě. Režie se po Davidu Ayerovi odpovědném za jedničku chopí Louis Leterrier (Now You See Me, Incredible Hulk, Grimsby, Kurýr).

Smith kývl i na nabídku zahrát si v biografii The Council. Mělo by jít o mafiánský film ze 70. let o zločineckých organizacích v Harlemu. Co se sequelů týče, nezmínili jsme Aladina. Na tom Disney údajně už pracuje, ale oficiálně to potvrzeno není (stejně jako Willova účast). Ale nejvíc si přejeme, aby jednou natočil i Hancocka 2.


3. Brad Pitt

Pitt se vrátil v roce 2019 se dvěma vynikajícími filmy. Nezapomenutelné sci-fi Ad Astra a tarantinovka Once Upon a Time in Hollywood zdobí jeho filmografii, ale tento rok si dá pauzu. Potom se však objeví v Babylonu.

Damien Chazelle (The First Man, Whiplash, La La Land), Brad Pitt a Emma Stone? Babylon se po svém ohlášení stal automaticky jedním z nejočekávanějších filmů roku. Brad Pitt se nechal slyšet, že se už ve filmech tak často objevovat nebude a hodlá si vybírat jen ty nejzajímavější projekty.

Film s jedním z nejlepších režisérů poslední dekády se mu zjevně zalíbil. Děj by měl být zasazen do Hollywoodu, více ale nevíme.

Bullet Train

O něco více víme o akčním thrilleru Bullet Train. Natočí ho David Leitch (Deadpool 2, Hobbs and Shaw) podle japonské mangy Maria Beetle od autora jménem Kotaro Isaka. V japonském komiksu se v superrychlém vlaku náhodně setká 5 nájemných vrahů.

 
4. Margot Robbie

Hezká tvář Hollywoodu už dávno dokázala, že je nejen sexy, ale také nesmírně talentovanou herečkou. Naposledy se objevila v podprůměrné komiksovce Birds of Prey. Právě scenáristka tohoto filmu napíše i nové Piráty z Karibiku zaměřené na ženské postavy. Neboj se, dočkáme se i dalšího filmu, který by měl restartovat hlavní sérii. Vytvořit ho má Craig Mazin, autor seriálového Černobylu.

The Suicide Squad

Margot Robbie si svou roli Harley Quinn zopakuje i v nové verzi Suicide Squad od Jamese Gunna (Guardians of the Galaxy). V jeho verzi nás čekají nové postavy a příběh, takže by neměl být s prvním filmem nijak propojen. Bohužel, Smithův Deadshot se v něm neukáže. Více se o snímku, hercích a postavách dozvíš zde.

Gotham City Sirens/týmovka s Jokerem

Margot by si Harley měla zahrát i v dalším projektu. V období premiéry Suicide Squad se mluvilo o vlastním filmu s Jokerem v podání Jareda Leta, ale máme dojem, že ten nikdy nevznikne. Warner se ale zřejmě pokusí natočit Gotham City Sirens, kde by Harley měla bojovat proti padouchům s Catwoman a Poison Ivy.

Marian

Margot ztvární madam Marian, životní lásku zbojníka ze Sherwoodského lesa. Děj filmu se začne smrtí hlavního hrdiny – Robina Hooda. Mariana se rozhodne vyhlásit válku všem nepřátelům a zrádcům, kteří zabili jejího milovaného partnera.

Barbie

Margot si zahraje i ikonickou panenku, ovšem netušíme, v jakém světle ji tvůrci odprezentují. Scénář napíšou Greta Gerwig (Lady Birds, Little Women) a Noah Baumbach (Marriage Story).

Aké filmy pripravujú a natáčajú 10 najobľúbenejší a najlepší herci Hollywoodu?
Zdroj: Paramount

Ruin

Příběh dramatu Ruin se odehrává po skončení druhé světové války. Robbie se vžije do kůže přeživší holocaustu, která se vydá na cestu pomsty. Pomáhat jí bude bývalý kapitán SS (Matthias Schoenaerts). Režírovat bude Justin Kurzel (Macbeth, Assassin's Creed).

5. Ryan Gosling

Gosling je vynikající herec a miláček nejen ženského publika. Zkouší různé žánry a důkazem je i jeho budoucí filmografie. Od sci-fi se přesune k hororu a následně k akčnímu blockbusteru. Podobně jako Matthew McConaughey, i on se z romantických snímků díky svému talentu dostal až na špičku Hollywoodu.

Project Hail Mary

Půjde o adaptaci knihy od Andyho Weira (The Martian) s názvem Project Hail Mary. Kniha má vyjít na jaře 2021 a vypráví příběh astronauta ve vesmíru, který má za úkol zachránit Zemi. Po filmu First Man se tak Gosling vydá do vesmíru už podruhé.


Film natočí Phil Lord a Chris Miller. Produkovali všechny Lego filmy od Warner Bros., Spider-Man: Into the Spider-Verse či očekávaný animák Connected.

Wolfman

Studio Universal má po úspěchu s restartem Neviditelného muže v plánu další remake své hororové klasiky. Vlkodlaka si má zahrát Ryan Gosling. Ten měl snímek prý i režírovat, ale nakonec se s Universalem dohodl, že se zhostí jen hlavní role. Režírovat ho bude Leigh Whannell (Upgrade). Ten do kin přinesl letos modernizovaného a skvělého Neviditelného muže.

S originálním námětem, podle kterého se studio rozhodlo film natočit, údajně přišel sám herec.

Aké filmy pripravujú a natáčajú 10 najobľúbenejší a najlepší herci Hollywoodu?
Zdroj: Warner Bros./Universal

The Gray Man

Příběh je založen na románu od Marka Greaneyho z roku 2009. Hlavní postavou je tzv. Gray Man nebo Court Gentry, bývalý agent CIA a nájemný vrah na volné noze. Tuto postavu má ztvárnit Gosling a centrálním dějem ve filmu bude smrtelný duel mezi Gentrym a jeho bývalým kolegou Lloydem Hansenem (Chris Evans). Tvůrci doufají, že bude i Gosling účinkovat ve více částech.

Netflix tímto filmem plánuje odstartovat vlastní velkou blockbusterovou sérii. The Gray Man bude jejich nejdražším filmem vůbec s rozpočtem přesahujícím 200 milionů dolarů a zrežírovali ho Joe a Anthony Russo (Civil War, Avengers: Infinity War a Endgame).

6. Charlize Theron

Rychlo a zběsile 9

Charlize si v pokračování Fate of the Furious znovu zahraje záporáčku jménem Cipher. Tentokrát s krátkými vlasy, ale stejným odhodláním zneškodnit Domovu partu. Na pomoc si zavolá jeho dávno zapomenutého bratra (John Cena).

Atomic Blonde 2 a The Old Guard 2

Pokračování „ženské verze“ Johna Wicka uvidíme díky Netflixu, který byl ochoten zaplatit za natočení druhé části. Tam snímek zřejmě získá více diváků než v kinech. Stejně tak se dočkáme pokračování pro další akční film.

The Old Guard premiérovalo na Netflixu teprve nedávno, ale hned se stalo velkým hitem (naši recenzi najdeš zde). Závěr filmu a čísla sledovanosti hovoří jasně. Pokračování je nezbytné.

Charlize si původně měla zahrát i ve spin-offu ze světa Mad Maxe. Ve Fury Road z roku 2015 ztvárnila Furiosu, o níž bude další film. Režisér George Miller se ale pro příběh odehrávající se před událostmi z filmu Mad Max: Fury Road rozhodl obsadit mladší herečku, protože ji bude zobrazovat v jejím mládí.

Charlize řekla, že rozhodnutí chápe, i když ji zabolelo, protože postavu miluje. Spekuluje se, že ji nahradí Anya Taylor-Joy (Čarodějnice, Split).

7. Emma Stone

Oscarová Emma Stone se v posledních letech stala nesmírně oblíbenou a populární. Své role si následně začala vybírat opatrněji a až na pár výjimek se objevuje už jen ve velmi kvalitních snímcích.

Cruella

Disney ukázalo první obrázek z připravovaného hraného filmu ještě loni. Emma Stone vypadá jako Cruella de Vil z příběhu o 101 dalmatinech opravdu drsně. Děj by měl být zasazen do Londýna v roce 1979 a snímek by mohl mít punkový nádech. Režíruje Craig Gillespie (I, Tonya) a kromě Stone si zahraje i Paul Walter Hauser, Joel Fry či Emma Thompson. Cruella dorazí do kin 28. května 2021.

Aké filmy pripravujú a natáčajú 10 najobľúbenejší a najlepší herci Hollywoodu?
Zdroj: Disney

Babylon

Jak jsme již zmínili na začátku článku u Brada Pitta, i Emma Stone si zahraje v novém filmu od Damiena Chazelleho. Spolupráce s Bradem Pittem bude určitě nesmírně zajímavá.

Croods 2

Do třetice tu máme práci s hlasem. Emma opět namluví hlavní postavu rodiny Croodových, zrzavou teenagerku Eep. Animák uvidíme v kinech zřejmě příští rok, 8 let po premiéře jedničky.

8. Dwayne Johnson

Dwayne je v současnosti největší hollywoodská hvězda, o kterou se producenti perou jako zběsilí. Zachránil sérii Rychle a zběsile, oživil Jumanji, natočil úspěšné dobrodružné snímky, s Ryanem Reynoldsem se chystá dobýt Netflix. V komiksu od DC si zahraje Black Adama. Do budoucna toho 48letý herec chystá opravdu hodně.

Jungle Cruise a Jumanji 3

Rodinný, dobrodružný film Jungle Cruise jsme měli vidět ještě toto léto. Na výlet s Emily Blunt do nebezpečné divočiny se však kvůli covidu-19 vydáme později. Snímek vypadal docela zábavně a pokud z něj bude cítit skvělá chemie mezi oběma herci, mohl by skončit nadprůměrně. Podobně je na tom Jumanji 3.

Pro Sony jde v současnosti kromě Spider-Mana o nejúspěšnější sérii, a tak ji chtějí pořádně vyždímat. Pevně věříme, že trojka nabídne více originálních důvodů, proč na ni po stejných dvou dílech zajít do kina.

Aké filmy pripravujú a natáčajú 10 najobľúbenejší a najlepší herci Hollywoodu?
Zdroj: Universal

Fast 10 a Hobbs & Shaw 2

Hobbse v Rychle a zběsile 9 naplánovaném na duben 2021 neuvidíme, a tak si musíme počkat až na desátý díl. Dwayne měl konflikty s herci z původních dílů série a s Jasonem Stathamem si natočili vlastní, úspěšný spin-off. Nejhorší hádky mají už hvězdy, zdá se, za sebou, a tak se mohou soustředit na ukončení hlavní série. Devátý a desátý díl údajně tvoří jeden celistvý příběh, přičemž desítkou celá série vyvrcholí.

Obě části zrežíroval Justin Lin, který se postaral o čtyřku či pětku, nejlepší část ságy. Dwayne a jeho Hobbs by v desítce měli vrátit a stejně tak se očekává účast Stathamova Shawa. Jak jsme zjistili z traileru, Hana ve skutečnosti nezabil, protože ten v Tokyo Drift svou smrt pouze fingoval. Určitě si tedy budou mít co vysvětlit.

Značka Rychle a zběsile je příliš úspěšná na to, aby úplně skončila. Pokud v desáté části ukončí hlavní příběh, pravděpodobně se dočkáme dalších spin-offů jako v případě Hobbse a Shawa, kteří v dvojce možná představí Keanu Reevese i Jasona Momou.

Black Adam

To, že Dwayne Johnson bude hrát Black Adama, víme již od roku 2014. Je neuvěřitelné, jak dlouho jsme čekali na další novinky. Snímek by do kin měl dorazit v roce 2021 a o režii by se měl postarat Jaume Collet-Serra (The Shallows či zmíněný Jungle Cruise).

Z Dwayna se stane antihrdina a není vyloučeno, že se objeví v dalších týmovkách se Supermanem či jinými postavami z DCEU.

Aké filmy pripravujú a natáčajú 10 najobľúbenejší a najlepší herci Hollywoodu?
Zdroj: Warner Bros.

The King

Dwayne si zahraje havajského krále Kamehameha, který sjednotil ostrovy v 90. letech 18. století. Postaral se o to, aby i po jeho smrti lidé drželi pohromadě a přestali mezi sebou bojovat. Historické drama natočí Robert Zemeckis (Allied, Cast Away, The Walk...).

Red Notice

Za účinkování v akčním blockbusteru od Netflixu získá The Rock 20 milionů dolarů. A to musí ještě streamovací gigant vyplatit Ryana Reynoldse a Gal Gado, kteří mu budou sekundovat. Půjde o pořádně drahý akční film.

O příběhu víme, že se bude odehrávat ve více zemích a zaměří se na pronásledování nejhledanějšího zloděje umění na světě. Za režií i scénářem stojí Rawson Marshall Thurber (Dodgeball: A True Underdog Story, We're the Millers, Skyscraper).

I on by měl inkasovat 10 milionů dolarů. Zdá se, že pouze vyplacení herců a tvůrců vyjde Netflix na slušných 40-50 milionů.

San Andreas 2 

O pokračování úspěšného katastrofického snímku nevíme skoro nic. Dwayne potvrdil, že jej jednou natočí a znovu při tom bude i režisér jedničky Brad Peyton.

Aké filmy pripravujú a natáčajú 10 najobľúbenejší a najlepší herci Hollywoodu?
Zdroj: Warner Bros.

Doc Savage

Další film, se kterým je Dwayne spjat již několik let. Již v roce 2016 jsme poprvé slyšeli o tom, že ztvární nadlidského Doca Savage. Od malička trénovaného vojáka s extrémní silou a mentálními schopnostmi. O režii se měl postarat Shane Black, ale jak režisér, tak i herec měli stále nabité kalendáře.

Big Trouble in Little China

Půjde o remake skvělého akčního thrilleru z roku 1986. Hlavní roli hrál tehdy Kurt Russell. Dnes jde o kultovní žánrovou klasiku od legendy Johna Carpentera (více o něm zde). Nejsme si jisti, jak může vypadat moderní remake, ale tvůrci budou mít co dělat, aby docílili podobného kouzla, jaké fungovalo před 35 lety. 


9. Leonardo DiCaprio

Jeden z nejlepších herců 21. století se v posledních letech na stříbrných plátnech objevuje jen sporadicky. Po roce 2013 natočil jen The Revenant a tarantinovku Once Upon a Time in Hollywood. Netušíme, co je důvodem, ale věříme, že svůj talent bude využívat častěji.

V minulosti se hovořilo o více než desítce jeho rozpracovaných projektů. Momentálně je reálných už jen několik, a to včetně biografie Theodora Roosevelta. Teddy Roosevelt vedl dobrodružný život. Kariéře prezidenta předcházelo dětství plné nemocí, studium na prestižní univerzitě i úspěšná vojenská služba.

Roosevelta navíc proslavily i dobrodružné výpravy, reformy a zákony o zachování pralesů a ochraně živočichů, což je téma, které je DiCapriovi mimořádně blízké. Režírovat ho má Martin Scorsese (Goodfellas, The Irishman, The Departed). S DiCapriem chtěli Rooseveltův život přinést do kin již před 14 lety. Snad se jim to konečně podaří.

Theodor Roosevelt (1858-1919)

10 filmov, ktoré chystá alebo určite natočí Leonardo DiCaprio. Stane sa Jokerom, Tarantinovým vrahom alebo americkým prezidentom?
10 filmov, ktoré chystá alebo určite natočí Leonardo DiCaprio. Stane sa Jokerom, Tarantinovým vrahom alebo americkým prezidentom? Zdroj: Wikipedia Commons

Killers of the Flower Moon.

DiCaprio se svým oblíbeným režisérem Martinem Scorsesem zdaleka nekončí. Natočit mají i příběh podle skutečných událostí a knihy Davida Granna nazvané Killers of the Flower Moon: The Osage Murders and the Birth of the FBI.

Odehrává se v 20. letech 20 století a popisuje vraždění amerických indiánů z kmene Osage. Šlo o jeden z prvních případů, na kterém pracovala FBI. 

10 filmov, ktoré chystá alebo určite natočí Leonardo DiCaprio. Stane sa Jokerom, Tarantinovým vrahom alebo americkým prezidentom?
10 filmov, ktoré chystá alebo určite natočí Leonardo DiCaprio. Stane sa Jokerom, Tarantinovým vrahom alebo americkým prezidentom? Zdroj: Miramax

The Black Hand 
Děj bude vycházet ze zatím nevydané knihy Stephana Taltyho. Měla by být o boji s organizovaným zločinem v Americe. Leo si měl zahrát ústřední postavu newyorského policisty Josepha Petrosina, přičemž by měl snímek i produkovat.

10. Ana de Armas

Najde se vůbec někdo, kdo by ji nemiloval? Zaregistrovali jsme ji v thrilleru s Keanu Reevesem s názvem Knock Knock. Nešlo o žádné terno, ale aspoň se kubánská herečka dostala do Hollywoodu a širšího povědomí. 

James Bond: No Time to Die

To, že se ukáže jako nová Bond girl/speciální agentka, která pomáhá agentovi 007 v boji proti teroristům, jsme se dozvěděli už v dubnu. V prvních záběrech působila úžasně. Nová bondovka byla úplně prvním filmem, který kvůli covidu-19 odložili o půl roku. Nebudeme však překvapeni, pokud nového Bonda uvidíme až v roce 2021.

Blonde

Sexy a svůdná Ana de Armas si zahraje Marilyn Monroe. Snímek vychází ze stejnojmenné knižní předlohy od autora Joyce Carola Oatese. Scénář napsal Andrew Dominik (The Assassination of Jesse James By the Coward Robert Ford), který by měl film i režírovat. Dočkáme se ho na Netflixu a níže se můžeš podívat na první fotky z natáčení.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

| Fotos de @Ana_d_Armas como #MarilynMonroe detrás del rodaje de la película a estrenar; ‘Blonde’, un remake biográfico acerca de la vida privada de Monroe que saldrá en la plataforma de Netflix 2021.⁣⁣ ⁣⁣ ⁣⁣ ✨ ‘Blonde’ (2021) Dirigida por #AndrewDominik @Netflix ⁣⁣ ⁣ ———————————————————⁣⁣ Pictures of @Ana_d_Armas as #MarylinMonroe behind the shooting of the upcoming film; ‘Blonde’, a biographic remake about the inner life of Monroe. It’s thought to be released on Netflix 2021.⁣⁣ ⁣⁣ ⁣⁣ ✨ ‘Blonde’ (2021) |Directed by #AndrewDominik @Netflix ⁣⁣ ⁣⁣ #Blonde #Blonde2021 #MarilynMonroe #AnadeArmas #AnaasMarilyn #AnaMonroe #AnaDeArmasMarilynMonroe #DiamondsAreAGirlsBestFriend #Comedy #Drama #MusicalComedy #Car #1950 #50’s #60’s #Netflix #MarilynNetflix #Netflix2021 #2021 #Marilyn #Fotos #Pictures #Biográfico #Life⁣⁣ #BlondeMovie #BlondeFilm ⁣⁣ ⁣⁣

Príspevok, ktorý zdieľa Dolce Cine (@dolcecine),

Deep Water

V jemně erotickém thrilleru Deep Water si hlavní role střihli Ana de Armas a Ben Affleck. Ti se během natáčení sblížili natolik, že spolu začali i chodit. Za režií snímku stojí Adrian Lyne, režisér Flashdance (1983) či Osudové přitažlivosti (1987). Naposledy natočil drama Unfaithful, a to před 18 lety.

Děj hovoří o manželech Victorovi a Melindě Van Allenových. Jejich vztah však již zdaleka není jako kdysi. Navzájem a vědomě se začnou podvádět, aby si vztah nějak okořenili. Thrillerový atmosféra započne ve chvíli, kdy z nevysvětlitelných důvodů začnou umírat lidé.

Domů
Sdílet
Diskuse