Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. srpna 2020 15:01
Čas čtení 0:59
Adam Smeták

Mladík z Pardubicka hodil kotětem. Kamarádi si jej natáčeli a smáli se

NEWS
Uložit Uložené

Nyní čelí trestnímu oznámení kvůli týrání zvířat.

Policie spolu se Státní veterinární správou prošetřuje tři mladíky z Pardubicka kvůli krutému zacházení s kotětem. Jeden chlapec z trojice vzal kotě a zahodil jej do vzdálenosti několika metrů. Další dva mladíci jeho jednání natáčeli a v sobotu video přidali na internet. Na záznamu je slyšet i dívčí hlas a smích. Kotě pád zřejmě nepřežilo.

Publikace videa na sociální síť se partě mladých lidí vymkla z rukou. Lidé záběry sdíleli a nešetřili peprnými poznámkami na adresu bezcitných aktérů. U toho ale uživatelé sociálních sítí nezůstali. Na trojici bylo podáno hned několik trestních oznámení.

Zveřejnil(a) Matthew Blunt dne Sobota 8. srpna 2020

Jeden chlapec svého činu litoval„Uznávám, s tou kočkou jsem udělal pí*ovinu a mega mě to mrzí, ale už to nejde vrátit. Chtěl jsem vás jen informovat, že jsem si to uvědomil a kočičku mám doma, nic jí není, napsal na sociální síť. Prostě z chyb se člověk učí a já se poučil fakt hodně a už nikdy takový věci dělat nebudu. Omlouvám se všem a hlavně kočičce,“ napsal. Připojil fotografii kotěte, které údajně hod přežilo. 

Nicméně, fotografie může pocházet z dřívější doby a může jít o jiné kotě. Policie spolu se Státní veterinární správou momentálně případ vyšetřuje. Ve vsi, z níž chlapci pochází, někdo vyvěsil plakáty s mladíkovou fotkou. Je na nich napsáno: „Mistrovství světa hodu kočkou. Toto je tyran koček. Prosím všechny, aby hlídali své domácí mazlíčky.“

Domů
Sdílet
Diskuse