Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. srpna 2020 9:57
Čas čtení 0:58
Ondřej Jarůšek

Hrozivé zranění z klece: MMA bojovník si při pádu vykloubil loket, vyděsil se i šéf UFC

SPORT
Uložit Uložené

Poslední akce Dana White's Contender Series se neobešla bez zranění.

V noci na dnešek proběhla další z řady akcí Dana White's Contender Series, kde mají bojovníci před zraky šéfa UFC možnost zabojovat o smlouvu s neslavnější MMA organizací na světě. Turnaj se však bohužel neobešel bez jednoho poměrně děsivého zranění.

V jednom z neočekávanějších zápasů večera se střetli Američan Joe Pyfer s německým bojovníkem Dustinem Stoltzfusem. V průběhu prvního kola se Dustin Stoltzfus rozhodl o takedown, následný tvrdý pád na zem se pak Joe Pyfer pokusil zbrzdit jednou rukou.

Doporučeno
Z ilegálního migranta a bezdomovce se stala hvězda MMA. Francis Ngannou šokoval svět obrovskou silou Z ilegálního migranta a bezdomovce se stala hvězda MMA. Francis Ngannou šokoval svět obrovskou silou 24. října 2023 11:00

Toho teď ale zřejmě lituje. Po nárazu si totiž Pyfer vykloubil loket a zápas byl ukončen ve prospěch Stoltzfuse, který tak po zranění soupeře vyhrál na TKO. Zajistil si tím i kontrakt s UFC. Jak je však ze záběrů patrné, Stoltzfuse zranění soupeře velmi mrzelo a okamžitě po ukončení zápasu Pyfera přátelsky objal.

Záběry z celé této nešťastné chvíle na svém instagramovém účtu zveřejnil i sám šéf organizace Dana White, jehož reakci můžeme vidět na konci videa. Ten už za svoji kariéru promotéra viděl hodně zranění, pohled na vykloubený loket jej však chladným nenechal. 

Poraženému bojovníkovi vzkázal, že je rád, že si loket „pouze“ vykloubil a nedošlo ke zlomenině, to by si totiž vyžádalo podstatně delší rekonvalescenci. Ve videu je přiložený i rentgenový snímek zraněného lokte.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

I’m glad @bodybagz_pyfer only dislocated his elbow and didn’t break it on tonight’s Contender Series. Get well soon kid!! @espn+

Příspěvek sdílený Dana White (@danawhite),

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Dana White (@danawhite),

Domů
Sdílet
Diskuse