Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
24. srpna 2020 16:40
Čas čtení 0:42
Tímea Krauszová

Policie pátrá po muži, který objímal náhodné lidi v obchodním domě. Toto je moje Covid obejmutí, už ho máš i ty, říkal jim

NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Jeden z lidí, které objal, v minulosti překonal rakovinu.

V americkém státě Massachusetts pátrá policie po muži, který se provinil obejmutím. V obchodním domě opakovaně objímal cizí lidi, po obejmutí jim oznámil, že má koronavirus a právě je nakazil, informuje ABC News.

Doporučeno
Muslimka Lenka: Kvůli víře mi vyhrožovali smrtí i členové rodiny. Někteří lidé to berou jako zradu vlasti Muslimka Lenka: Kvůli víře mi vyhrožovali smrtí i členové rodiny. Někteří lidé to berou jako zradu vlasti 23. srpna 2020 9:13

Toto je moje COVID obejmutí, už máš COVID i ty

Touto větou se vždy vymanil z objetí a zasmál se svým „obětem“ do obličeje. Muž v černém tričku a maskáčových kalhotách objímal náhodné kolemjdoucí v pobočce Walmartu, jednom z místních obchodních domů. K incidentu došlo 15. srpna kolem sedmé večer.

Podle místní policie muž nejdříve něco vzal z rukou svých „obětí“, následně je objal. „Jen ti dávám Covid obejmutí, teď máš Covid i ty,” řekl jim při tom. Nakonec se smíchem odkráčel. Takto měl obejmout několik lidí, včetně jednoho člověka, který v minulosti bojoval s rakovinou.

Po muži už pátrá policie, která začala trest stíhání ve věci ublížení na zdraví a vyhrožování, uvádí portál Masslive. Ačkoliv zatím úřady nevědí, zda má podezřelý muž opravdu Covid-19, v rámci místních zákonů jde o nebezpečné vyhrožování. V případě, že ho má a opravdu někoho nakazí, tak ho budou stíhat i za ublížení na zdraví.

Domů
Sdílet
Diskuse