Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. září 2020 15:48
Čas čtení 0:31
Miriam Rumanková

Muži ve skafandrech na španělské pláži zatkli ženu s koronavirem, která namísto izolace surfovala

NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Žena pozitivní na Covid-19 nedodržovala karanténu. Nahlásili ji její kolegové.

V pondělí zatkli policisté neznámou ženu, pozitivní na koronavirus, v ochranných oblecích na pláži Zurriola v San Sebastiánu poté, co odmítla přestat surfovat a údajně se pokusila i o útěk. O případu informuje portál Ladbible. Žena pracuje jako plavčice na jiné pláži ve Španělsku a zadržena byla kvůli neuposlechnutí úřadů a ohrožování zdraví. 

Policisté reagovali na zprávy od jejích kolegů, kteří upoznornili na to, že žena by měla být v karanténě a přesto surfuje. Kolem poledne k ní dorazil záchranný člun a vyzval ji, aby šla na břeh, žena pokračovala v surfování ještě další hodinu.

Doporučeno
Australskou surfařku unesl muž v Indii a znásilňoval ji každý den 2 měsíce. Nyní o tom napsala knihu Australskou surfařku unesl muž v Indii a znásilňoval ji každý den 2 měsíce. Nyní o tom napsala knihu 5. července 2020 16:28

Ženu několik hodin po zadržení propustili. Hrozí je pokuta až do výše 6 000 eur za porušení karantény. Pokud by se zjistilo, že koronavirem infikovala někoho jiného, pokuta se zvýší na 120 000 eur

Španělsko k dnešnímu dni eviduje celkem 534 513 nakažených koronavirem.

Domů
Sdílet
Diskuse