Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. září 2020 12:04
Čas čtení 1:52
Tímea Krauszová

Captain America Chris Evans nechtěně zveřejnil fotku svého penisu. Celý internet se mu snaží pomoci, aby se již dále nešířila

NEWS
Uložit Uložené

Chris Evans si svou chybu rychle uvědomil, ale lidem se i tak podařilo fotku rozšířit.

Herec Chris Evans (Capitan America) nechtěně zveřejnil intimní fotografie na Instagram. V příbězích ukazoval video, kde se svou rodinou hraje známou společenskou hru. Když video skončilo, vyskočila mu obrazovka s náhledem fotografií v galerii. Na jedné z nich byly vyfocené mužské genitálie, na další byla jeho tvář s textem „Chraň si tu vagínu,“ píše Independent.

Doporučeno
Tenet vydělal v USA za víkend chabých 7 milionů dolarů. S velkými filmy v kinech se letos můžeš rozloučit Tenet vydělal v USA za víkend chabých 7 milionů dolarů. S velkými filmy v kinech se letos můžeš rozloučit 14. září 2020 10:48

Fotku smazal, ale už bylo pozdě

Samozřejmě, herec si příběh z Instagramu okamžitě smazal, nebyl však dost rychlý a fanoušci si udělali screenshoty. Sleduje ho šest milionů lidí a zřejmě záběr ztopořeného penisu neunikl jejich pozornosti.

Intimní fotka se hned začala šířit na sociálních sítích, zdá se však, že média a také fanoušci jsou k Evansovi milosrdní. Nejenže se vyhnul negativním komentářům, ale uživatelé zasypali Twitter jinými fotkami herce, aby se k té původní nebylo tak jednoduché dostat.

Někteří lidé apelují na fanoušky, aby už fotku nesdíleli a respektovali hercovo soukromí. Přidávají například fotky Evanse s jeho psem nebo různé záběry z filmů, ve kterých účinkoval. Do debaty se zapojil i jeho kolega Mark Ruffalo (Avengers), který na Twitteru obhajoval Evansovu chybu: „Brácho, dokud je Trump v úřadě, nic, co uděláš, tě nemůže zahanbit. Vidíš? Vše zlé je k něčemu dobré.“

Z incidentu si podobně dělá legraci i Scott Evans, Chrisův bratr a také herec. „Včera jsem nebyl na sociálních sítích. Co mi ušlo?“ napsal a vysloužil si téměř sto tisíc lajků v době psaní článku.

Takové chování fanoušků je poměrně unikátní. Fotky se obvykle dostávají online velmi snadno a zejména v případě žen je doprovází ostrá kritika. Nevyhnou se ani nadávkám a nejčastěji se k celé věci vyjadřují i jejich partneři. Ani tentokrát takové hlasy nechybí, ale v moři příspěvků se jednoduše snadno ztratí. Sám Evans se zatím k incidentu nevyjádřil.

Domů
Sdílet
Diskuse