Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. září 2020 13:19
Čas čtení 0:49
Viktor Kniš

Cardi B zveřejnila důvod rozvodu s Offsetem: Není to kvůli podvádění, tentokrát jsem ani neplakala

OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Slavná dvojice rapových interpretů si prošla v posledních třech letech turbulentními obdobími, které vyvrcholily rozvodem.

V posledních dnech přicházela média s informacemi o tom, že Cardi B a Offset podepsali oficiální rozvodové dokumenty. Informaci nyní potvrdila i samotná raperka, která zveřejnila i skutečný důvod, kvůli kterému chtěla ukončit tříleté manželství.

Pravdou zůstává, že už v před delším časem zažili obzvlášť turbulentní momenty, když vyšlo najevo, že Offset svou manželku povedl a na cestě je i nemanželské dítě.

Vítězka Grammy však v živém vysílání na svém Instagramu popřela, že by se rozváděla kvůli podvádění nebo nemanželskému dítěti. Sama uvádí, že už má dost hádek s Offsetem a zlobí ji, že nemají na věci stejný pohled.

Doporučeno
Striptérka Syybila: Vydělávám jako někdo, kdo je 20 let ve firmě. OnlyFans mi platí nájem (Rozhovor) Striptérka Syybila: Vydělávám jako někdo, kdo je 20 let ve firmě. OnlyFans mi platí nájem (Rozhovor) 16. září 2020 16:54

V konečném důsledku však přiznává, že i samotné podvádění situaci nepomohlo: „Když budete mít pocit, že už to není stejné a předtím vás někdo podvedl, raději odejdete,“ vysvětlila svým fanouškům Cardi B.

Všechny zároveň ujistila, že momentální situaci neprožívá s pláčem a v smutku, právě naopak, bere to jako normální součást života.

Domů
Sdílet
Diskuse