Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. října 2020 9:36
Čas čtení 0:48
Adel Ghannam

Stále Covid-19 pozitivní Donald Trump si po návratu do Bílého domu sundal roušku

POLITIKA
Uložit Uložené

Necelý měsíc před volbami se kampaň přiostřuje. Trump se vrací triumfálně z nemocnice a tvrdí, že se cítí lépe než před 20 lety.

Tak promptně jako do nemocnice přijel, tak z ní i odjel. Americký prezident Donald Trump je zpět v Bílém domě, navzdor doporučení lékařů a přesto, že je stále pozitivní na koronavirus. Informuje o tom CNN.

Po návratu vrtulníkem z nemocnice Marine One ochotně zapózoval fotografům bez roušky a potvrdil tak svůj postoj z Twitteru, že se lidé nemají bát koronaviru. V krátkém videu zveřejněném na sociální síti uvedl, že se cítí lépe než před 20 lety.

Doporučeno
Facebook, Twitter a TikTok blokují příspěvky, v nichž uživatelé přejí smrt americkému prezidentu Trumpovi Facebook, Twitter a TikTok blokují příspěvky, v nichž uživatelé přejí smrt americkému prezidentu Trumpovi 3. října 2020 17:11

„Je nevysvětlitelné, že prezident USA, který aktivně šíří virus v milionech částicí, vešel do budovy s takovým množstvím zaměstnanců, a to bez roušky,“ uvedl pro CNN profesor lékařské fakulty Univerzity George Washingtona Jonathan Reiner. Reiner také poznamenal, že to vypadá tak, že dozorem nad péčí o Trumpa je pověřen evidentně samotný prezident.

Domů
Sdílet
Diskuse