Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. listopadu 2020 20:57
Čas čtení 0:37
Dominik Vetrák

Mads Mikkelsen experimentuje s alkoholem a jeho účinky na zdraví. Test se však zvrhne v ožralství a úžasnou dramedii

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Film Druk (Another Round, Chlast) je skvělým komediálním dramatem.

Spojení Madse Mikkelsena a režiséra Thomase Vinterberga naposledy vyústilo ve vynikající drama Jagten (Hon). O 8 let později se setkávají u filmu Druk (Another Round). Děj sleduje 4 přátele, učitele ve středním věku, jejichž životy se jaksi zasekly a mají problém najít v nich novou vášeň.

Doporučeno
Milion fanoušků žádá, aby Amber Heard vyškrtli z Aquamana 2. Chtějí, aby o roli přišla jako Johnny Depp ve Fantastických zvířatech Milion fanoušků žádá, aby Amber Heard vyškrtli z Aquamana 2. Chtějí, aby o roli přišla jako Johnny Depp ve Fantastických zvířatech 12. listopadu 2020 15:04

Rozhodnou se vyzkoušet život podle jednoho z filozofů, kteří tvrdili, že člověk má mít v sobě každý den určitou dávku alkoholu, což zlepší jeho sociální interakce i zvýší úroveň štěstí. Experiment ze začátku funguje, ale parta kámošů ho povznese na vyšší úroveň a začne to s alkoholem přehánět. Kvůli tomu se na povrch dostanou i dlouhodobě utlačované problémy v jejich rodinách a životech.

Domů
Sdílet
Diskuse