Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. listopadu 2020 21:57
Čas čtení 0:36
Viktor Kniš

Kali a Čis T tančí na reggaeton a vysvětlují, že ho nemůže dělat každý

NEWS
Uložit Uložené

Kaliho nové album s názvem Lepší je už pár dní venku a ty si nyní můžeš prohlédnout i nový videoklip.

Kali postupně na YouTube zveřejňuje skladby ze svého nejnovějšího alba Lepší. Aktuálně se na hostovačce objevila legenda domácího rapu Čis T. Oba mají dlouhá léta přirozeně blízko k latino rytmům a reggaetonu jako takovému, který osobitě míchají s rapem, a tak je vyústění v podobě skladby s stejnojmenným názvem pochopitelné.

Doporučeno
Drsná řež raperů. O víkendu se poprali dva umělci, video z roztržky pak sdíleli na Instagramu Drsná řež raperů. O víkendu se poprali dva umělci, video z roztržky pak sdíleli na Instagramu 23. listopadu 2020 11:03

Očekáváme, že song bude velmi dobře fungovat i v klubech, zatím si to však kluci vyzkoušeli pouze v prostorách bez diváků během natáčení videoklipu.

O ten se postaral jako režisér Dušan Krajčovič, který s Kalim v minulosti spolupracoval obzvlášť aktivně. Oba interpreti zároveň ostatním vzkazují, že reggaeton je žánr, který není pro každého, i když je velmi populární.

Domů
Sdílet
Diskuse