Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. listopadu 2020 10:29
Čas čtení 0:33
Viktor Kniš

Celý den čumím na telefon, prosím, pusťte nás ven, vzkazuje 10letá slovenská raperka

HUDBA
Uložit Uložené

Desetiletá raperka Marion se fanouškům představuje se skladbou Pustite nás von.

Po osmileté Slovence Lil ASH přichází o dva roky starší Marion, která se fanouškům představuje se skladbou Pustite nás von. I když si text nenapsala sama, podílela se na jeho tvorbě a výsledkem je popis pocitů v karanténě z perspektivy desetiletého děvčete.

„Moje malá desetiletá sestra se během karantény začala věnovat rapu a za pomoci mého manžela pracuje už i na svém prvním albu. Právě vydala svůj první song, který je o karanténě,“ napsala nám sestra začínající raperky.  

Produkční tým kolem Marion, zdá se, velmi dobře ví, že roli v případě podobných počinů hraje i kvalita nahrávky, hudební produkce a v konečném důsledku i videoklip.

Doporučeno
Nechceme se napakovat, chceme dceru podpořit v hudebním snu, říká otec osmileté raperky Lil ASH (Rozhovor) Nechceme se napakovat, chceme dceru podpořit v hudebním snu, říká otec osmileté raperky Lil ASH (Rozhovor) 1. listopadu 2020 15:30

YouTube původně pod touto skladbou zakázal možnost komentovat, pravděpodobně ve snaze ochraňovat nezletilé osoby zobrazené na videu. Negativní zkušenost s diskutujícími již má například Lil ASH, které posluchači vulgární nadávali, i když nekomentovali přímo její výkon.

 

Domů
Sdílet
Diskuse