Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. prosince 2020 13:20
Čas čtení 1:18
Tereza Šnajdrová

Chcípl PES: Těchto 175 restaurací a barů vyhlásilo protest proti restrikcím. Některé nechají otevřeno

NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Restaurační zařízení začínají bojovat proti restrikcím vlády.

Od pátku se Česko částečně vrací do 4. stupně protiepidemického systému PES, což znamená, že restaurace, hospody a bary budou opět muset uzavřít své provozovny. „Čísla stoupají a musíme jednat, velice nás to mrzí,“ omlouval rozhodnutí vlády premiér Babiš. To se ovšem nelíbí některým provozovatelům restauračních zařízení, a proto se již dříve rozhodli založit výzvu Chcípl PES, pomocí které svolávají kolegy k protestu.

Doporučeno
Česko se od pátku vrátí do 4. stupně PES. Zavřou se restaurace a znovu bude zákaz nočního vycházení Česko se od pátku vrátí do 4. stupně PES. Zavřou se restaurace a znovu bude zákaz nočního vycházení 14. prosince 2020 18:11

Vyzýváme ostatní kolegy z gastronomie, hotelnictví, navázaných oborů a naše podporovatele z řad občanů a ostatních živnostníků a podnikatelů, aby se aktivně zapojili do podpory našich požadavků,“ stojí na webu Chcípl PES.

Domů
Sdílet
Diskuse