Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. prosince 2020 18:22
Čas čtení 0:45
Marián Mauik Biel

Unikly detailní záběry Galaxy S21 i sluchátek Galaxy Buds Pro. Představené mají být 14. ledna

TECH SAMSUNG
Uložit Uložené

Samsung už dokázal udržet v tajnosti cenu novinek. S přicházejícím datem premiéry přibývají úniky informací o jejich vlajkové lodi

Jak ses mohl nedávno dočíst, Samsung si trochu pospíšil a novou řadu Galaxy S21 představí již počátkem roku. Nakonec z jejich indické pobočky unikly konkrétní informace, že opravdu se dočkáme velmi brzy. Představení je naplánováno už na 14. ledna, píše androidauthority. Dodávají, že na pulty obchodů se vlajková loď od Samsungu dostane o týden později.

Galaxy S21 Ultra
Zdroj: Evan Blass
Galaxy S21 Plus
Zdroj: Evan Blass
Galaxy S21
Zdroj: Evan Blass

Zároveň unikly detailní záběry všech tří modelů z řady S21. Jak už je dávno známo, představeny budou Galaxy S21, Galaxy S21 Plus a Galaxy S21 Ultra. Všechny samozřejmě s podporu 5G. Design se mění jen mírně. Největší změnou je zadní modul pro fotoaparáty, který se dotýká hrany mobilu. Zdá se, že bude vystupovat trochu méně než u předešlých modelů.

Galaxy Buds Pro
Zdroj: Evan Blass

Na indické stránce Samsungu se dokonce novinky dají už i předobjednat. Je tak potvrzeno, že řadu S21 bude pohánět procesor Exynos 2100. Známe také rozměry a velikost úhlopříček. S21 má 6,2 palce, S21 Plus 6,7 palce a Galaxy S21 Ultra 6,8palcový displej.

Doporučeno
Samsung představil tři zařízení, která by ti neměla chybět ve sbírce. Co najdeš v řadě Galaxy FE? Samsung představil tři zařízení, která by ti neměla chybět ve sbírce. Co najdeš v řadě Galaxy FE? 7. listopadu 2023 11:30

Nově unikly i záběry na nová bezdrátová sluchátka Galaxy Buds Pro, která mají být představena ve stejný den. Přidat mají na kapacitě baterie a mají mít lepší rušení okolního hluku. Dostupná mají být ve fialové, černé a stříbrné barvě.

Domů
Sdílet
Diskuse