Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. prosince 2020 14:16
Čas čtení 0:42
Viktor Kniš

Byla mi malá krabice od tenisek, tak jsem si byl koupit sejf. Pil Cmu vypadávají peníze z gatí

HUDBA
Uložit Uložené

Pil C vydává singl, který vznikl v rámci jedné ze studiových sessions, kterých se před časem zúčastnil.

Většina slovenských interpretů v současnosti sice pracuje na albech a projektech, na veřejnost se ale dostává jen velmi malá část jejich práce. Důvod je jednoduchý, jen málokdo by si chtěl ty nejlepší náboje vystřílet v době, kdy se na ně může velmi jednoduše zapomenout. I to je důvod, proč domácí rapeři vydávají spíše EP projekt a jednoduché singly, na kterých si mohou vyzkoušet něco nového a v konečném důsledku i potěšit fanoušky aktivitou.

Doporučeno
Velké vánoční překvapení: Kontrafakt se vrací z vesmíru a oznamuje vydání společného alba KF jako Rolls Velké vánoční překvapení: Kontrafakt se vrací z vesmíru a oznamuje vydání společného alba KF jako Rolls 24. prosince 2020 12:49

Přesně touto cestou se vydal i Pil C, který vydává spolupráci s raperem Rollsoutem. Skladba vznikla v rámci jedné ze studiových sessions, kterých se před časem zúčastnil. Nejde tedy o žádnou propracovanou záležitost, spíše typický novodobý způsob tvorby, kdy se rapeři zavřou do studia, a když z něj vycházejí, mají připravenou skladbu. 

Pil C chystá v roce 2021 také nový sólový projekt, který by měl být již tradičně ze soudku těch propracovanějších, protože si vždy zakládá na konceptu. Uplynulý rok byl pro něj specifický zejména po stránce soukromí, což se v konečném důsledku určitě projeví i v tvorbě. Teď už ale novinka, jak jinak, o penězích.

 

Domů
Sdílet
Diskuse