Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. ledna 2021 21:18
Čas čtení 1:11
Adam Novosad

Syn Donalda Trumpa prosí Elona Muska, aby založil sociální síť, kde by mohl přispívat i jeho otec. Všechny ostatní ho zablokovaly

NEWS
Uložit Uložené

Jeden z nejbohatších lidí světa by prý mohl vytvořit nejsilnější konkurenci pro Twitter.

Americký prezident Donald Trump přišel o své účty na většině sociálních sítí. Za podněcování násilí mu profily zrušily Twitter, Facebook, Instagram či dokonce Pinterest, a tak prezident nemá kde zveřejňovat své názory.

Jednou z možností byla nemoderovaná sociální síť Parler, se kterou však všichni hlavní partneři přestali spolupracovat, a tak ji majitelé museli dočasně vypnout, píše The Independent.

Doporučeno
Rytmus: Novináři humor pochopili, jen chtěli využít mé jméno v titulcích. Očkovat se nechám, když to bude vyžadovat situace Rytmus: Novináři humor pochopili, jen chtěli využít mé jméno v titulcích. Očkovat se nechám, když to bude vyžadovat situace 13. ledna 2021 17:07

Syn prezidenta Donald Trump Jr. však pokračuje v přispívání na Instagramu, kde před pár dny nahrál video obviňující Twitter z jednostranné cenzury. Prý je platforma zaujatá vůči Donaldu Trumpovi.

Domů
Sdílet
Diskuse