Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. ledna 2021 18:20
Čas čtení 1:00
Daniel Mikolášik

Odstraní Donalda Trumpa z filmu Sám doma 2? Petici podpořil i Culkin, který ztvárnil postavu Kevina

NEWS
Uložit Uložené

Trump se podle slov režiséra do filmu vnutil sám pod podmínkou, že filmařům dovolí natáčet v jeho hotelu.

Herec Macaulay Culkin, který ztvárnil postavu Kevina v ikonické filmové sérii Sám doma, se připojuje k výzvě, aby Donalda Trumpa vystřihli z filmu Sám doma 2: Ztracen v New Yorku z roku 1992. Na Twitteru se ztotožnil s názorem, že by měli scénu odstranit nebo digitálně nahradit současným Culkinem.

Jak píše The Guardian, bývalá dětská filmová hvězda reagovala na „petici za digitální nahrazení Trumpa Macaulaym Culkinem“. Okomentoval ji jednoslovné: „Prodáno“, čímž naznačil, že se mu tato myšlenka zamlouvá.

Doporučeno
Arnold Schwarzenegger tvrdí, že Trump je nejhorším prezidentem v dějinách. Dav útočící na Kapitol přirovnal k nacistům Arnold Schwarzenegger tvrdí, že Trump je nejhorším prezidentem v dějinách. Dav útočící na Kapitol přirovnal k nacistům 11. ledna 2021 7:57

Líbil se mu také nápad s komiksovou úpravou dosluhujícího amerického prezidenta a podnikatele Donalda Trumpa, namísto kterého by se v dané scéně nacházel prázdný prostor. Na tento tweet reagoval výmluvným „bravo“. Objevila se i další petice, která žádá nahrazení Trumpa novým americkým prezidentem Joem Bidenem.

Domů
Sdílet
Diskuse