Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. ledna 2021 7:23
Čas čtení 1:22
Daniel Mikolášik

Resellerům se podařilo nakoupit 2 000 konzolí PS5. Vydělat na nich může i 52 milionů korun

TECH
Uložit Uložené

Reseller se svým „úlovkem“ dokonce pochlubil i na Twitteru.

Next-gen konzole PS5 jsou již od vydání v listopadu 2020 velmi žádaným, ale zároveň nedostatkovým zbožím. Ačkoli jejich původní cena byla 13 tisíc korun a u levnější verze PS5 Digital Edition 10 500 Kč, poté, co po prvních kusech v prodejnách nezůstal ani prach, je reselleři začali prodávat i za 26 tisíc korun, někdy i za víc.

Během minulého týdne ale mnohé maloobchodní prodejny opět doplnily sklady v naději, že je hráči budou moci opět získat za původní ceny. Jak ale informuje portál Comicbook, neznámému resellerovi vystupujícímu pod přezdívkou Carnage se na známém britském řetězci Game zaměřeném na techniku podařilo vykoupit až 2 000 konzolí PS5.

Doporučeno
22letý americký reseller nakoupil přes 200 kusů PlayStationu 5 a vydělal jen za několik dní přes 870 tisíc korun 22letý americký reseller nakoupil přes 200 kusů PlayStationu 5 a vydělal jen za několik dní přes 870 tisíc korun 29. listopadu 2020 18:21

Stalo se tak poté, co řetězec opět naskladnil nové kusy konzole od Sony a následně spustil jejich prodej. Reseller Carnage se svým „úlovkem“ dokonce pochlubil i na Twitteru.

„Podařilo se mi úspěšně zakoupit přes 2 000 konzolí PS5 poté, co je Game opět doskladnil. Pokaždé je to jednodušší,“ napsal na sociální síti. Vzhledem k tomu, za kolik se PS5 resellují, může na tom vydělat i 52 milionů korun.

Domů
Sdílet
Diskuse