Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. ledna 2021 11:22
Čas čtení 1:06
Tereza Šnajdrová

Čeká nás počasí jako na houpačce: Teploty se budou pohybovat od -10 °C až po 10 °C

NEWS PŘEDPOVĚĎ POČASÍ
Uložit Uložené

Tento týden přinese nevyzpytatelné počasí.

Poslední lednový týden bude Českou republiku sužovat velmi nevyzpytatelné počasí. Od pondělí k nám bude proudit studený severozápadní vzduch, kvůli kterému budou ranní teploty klesat až na -10 °C. Před víkendem se pak výrazně oteplí až na 10 °C, pak ovšem přijde další ochlazení, informuje Meteopress.

Doporučeno
Česko čeká vichřice i sněhová kalamita. Napadnout by mělo až 10 cm nového sněhu Česko čeká vichřice i sněhová kalamita. Napadnout by mělo až 10 cm nového sněhu 22. ledna 2021 15:24

Pondělí

Na začátku týdne můžeme počítat s oblačností, na severovýchodě bude dokonce zataženo a nejvyšší denní teploty se budou pohybovat mezi -2 až 2 °C. Na některých místech republiky se očekávají sněhové přeháňky a v horských oblastech také silné sněžení.

Úterý

V úterý nás čeká oblačno, místy sněžení či sněhové přeháňky a v nížinách dokonce déšť se sněhem. Noční teploty klesnou na -2 až -10 °C, nejvyšší denní teploty se pak budou pohybovat v rozmezí -1 až 3 °C.

počasí
Zdroj: Meteopress

Středa

V půlce týdne bude oblačno až zataženo, na severu místy sněhové přeháňky. Rtuť teploměrů ráno klesne na -1 až -5 °C, v případě jasné oblohy dokonce až na -9 °C. Přes den pak naměříme  -1 až 3 °C.

Domů
Sdílet
Diskuse