Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. ledna 2021 7:41
Čas čtení 0:53
Marián Mauik Biel

Lidé s kardiostimulátorem by měli být při používání iPhone 12 opatrní. Během výzkumu ho po přiložení na hruď dokázal zastavit

TECH IPHONE
Uložit Uložené

Apple nakonec přeci jen vydal upozornění, že magnety v iPhonech 12 mohou mít vliv na chod elektronických implantátů.

Jednou z nových funkcí iPhonů řady 12 je MagSafe. Jde o zakomponování magnetů do zařízení pro jednodušší připojení napájecího kabelu. MagSafe kdysi využívaly i MacBooky. V iPhonech 12 se tímto způsobem připojuje bezdrátová nabíječka. Nová studie ale poukazuje na to, že pro některé majitele iPhonů to nemusí být až taková výhoda.

Už při uvedení nových iPhonů 12 se objevily otázky, zda magnet v mobilním zařízení nebude mít vliv na lidský organismus. Apple tehdy nereagoval a oficiální stanovisko bylo, že jejich zařízení jsou bezpečná.

Doporučeno
Nový iPhone 12 podle recenzentů nastavuje laťku pořádně vysoko. Fotoaparát se prý přiblížil ke kvalitě zrcadlovek Nový iPhone 12 podle recenzentů nastavuje laťku pořádně vysoko. Fotoaparát se prý přiblížil ke kvalitě zrcadlovek 21. října 2020 8:37
iPhone 12
Zdroj: heartrhythmjournal.com
Domů
Sdílet
Diskuse