Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. února 2021 11:07
Čas čtení 1:29
Vojtěch Vanda

Yzomandias nemá ženu a dvě děti, přesto si myslí, že je Rodinnej typ. Když nebyli rodiče, starali jsme se o sebe navzájem, rapuje

HUDBA ČESKO ČESKÝ RAP RAP
Uložit Uložené

Hlavní tvář labelu Milion+ vydává video k dost osobnímu tracku.

Ještě předtím, než se dočkáme rozšířeného pokračování alba Prozyum z minulého roku, má pro nás Yzomandias osobní zpověď ve vizuální podobě. Jak je v poslední době zvykem, představil se v precizně zpracovaném videoklipu; tentokrát k singlu Rodinnej typ, který jde hodně do hloubky, a v němž se dozvíme nejen jeho názor na rodinné vztahy jako takové, ale i osobní rodinné zážitky z minulosti.

Doporučeno
Jaký trend přinesl Yzomandias letos? Našli jsme ho na desce Prozyum (Recenze) Jaký trend přinesl Yzomandias letos? Našli jsme ho na desce Prozyum (Recenze) 2. prosince 2020 17:37

Už jsme si zvykli, že Yzo a jeho tým nastavuje trendy v českém rapu. A je vidno, že nejen zvukově. High-end videoklipy v té nejlepší kvalitě už totiž nejsou příjemným překvapením, nýbrž příjemným standardem, kterým se snad budou v nejbližší době inspirovat i ostatní rapová tělesa. Důkazem je single Rodinnej typ, jenž byl režírován Petrem Simonem, do režie měl však co mluvit i samotný interpret.

„Říkám jí, kotě, jsem rodinnej typ. Na prvním místě je crew, ne ty. Na prvním místě je clique, loajalita na prvním místě, nemůžu zradit,“ říká Yzomandias, klasicky v doprovodu svých kumpánů. Jak říká, rozpad jeho rodiny v něm nezanechal nenávist k rodinným vztahům, spíše naopak. Když jej opustil otec, snažil se o sebe sám postarat a ulehčit matce.

Domů
Sdílet
Diskuse