Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. března 2021 15:08
Čas čtení 0:44
Tereza Šnajdrová

Českým lvem se bude zabývat policie. Údajně došlo k porušení vládních opatření

Českým lvem se bude zabývat policie. Údajně došlo k porušení vládních opatření
Zdroj: Úřad vlády ČR
NEWS ČESKÝ LEV KORONAVIRUS POLICIE ČR
Uložit Uložené

Účastníci ceremoniálu ve skupinkách popíjeli a pokuřovali.

V sobotu večer se v pražském Rudolfinu uskutečnil osmadvacátý ročník výročních cen České filmové a televizní akademie (ČFTA) Český lev, při němž se oceňovala práce herců, hereček a filmařů. Vzhledem k situaci s koronavirem byl vstup nominovaným umožněn pouze na základě negativního testu na covid-19, avšak přesto údajně došlo k porušení opatření.

Doporučeno
Českého lva za nejlepší film roku 2020 získal Šarlatán s Ivanem Trojanem v hlavní roli Českého lva za nejlepší film roku 2020 získal Šarlatán s Ivanem Trojanem v hlavní roli 6. března 2021 22:22

Pavel Sibřina na svém Twitteru poukázal na chování zúčastněných, kteří v této době plné zákazů popíjeli a pokuřovali ve skupinkách a bez respirátorů. „Restaurace a obchody zavřené. Lidi mají zůstat na doma. Děti nesmí ani do školy, ani na hřiště ani na kroužky. Ale parta komediantů si udělá party za peníze daňových poplatníků, aby si zase mezi sebou rozdali ceny. Bez respirátorů, bez rozestupů,“ napsal v příspěvku. 

Domů
Sdílet
Diskuse