Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
21. března 2021 16:22
Čas čtení 0:56
Tímea Krauszová

Ruskou influencerku, která ve 13 porodila a dceru chtěla vychovávat s 11letým přítelem, vyhodili ze školy

Ruskou influencerku, která ve 13 porodila a dceru chtěla vychovávat s 11letým přítelem, vyhodili ze školy
Zdroj: Instagram/@uverdig_ivv
NEWS
Uložit Uložené

Chtěla se vrátit do školy, ale nemůže.

Darja Sudnišnikova je čtrnáctiletá ruská influencerka, která se loni proslavila svým těhotenstvím. Vystoupila v ruské televizi, kde tvrdila, že otcem je její v té době desetiletý přítel. Po vlně pochybností ze strany odborníků se přiznala, že ve skutečnosti ji znásilnil starší chlapec. Rozhodla se, že si dítě nechá a chtěla ho vychovávat se svým mladým přítelem.

Dcerku Emili porodila v srpnu 2020. Její jedenáctiletý přítel Ivan se ještě před porodem vyjádřil, že má zájem starat se o dítě společně se Sudnišnikovou.

Televizní reportáž jí přinesla slávu zejména na Instagramu, kde ji sleduje 150 tisíc lidí. Nyní ale čelí další zkoušce osudu, podle jejích slov je její život v troskách, protože ji vyloučili ze školy, píše britský bulvár The Sun.

Doporučeno
14letá ruská influencerka porodila dceru. Dítě chce vychovávat se svým 11letým přítelem 14letá ruská influencerka porodila dceru. Dítě chce vychovávat se svým 11letým přítelem 18. srpna 2020 15:47

Vyhodili ji ze školy

Vedení školy to podle Sudnišnikových slov zdůvodnilo tím, že kvůli těhotenství vynechala příliš učiva. Osobně si ale myslí, že škola nechce špatnou reklamu, vzhledem ke kontroverznosti jejího příběhu. Říká, že toto vyloučení jí zcela zničilo životní plány: chtěla si dokončit školu a pak si najít dobrou práci.

Mladá maminka také říká, že ji nazývali obézní poté, co během těhotenství přibrala více než 40 kilo. S pomocí odborníka na výživu se jí ale podařilo zhubnout už více než 30 kil a nyní prý vypadá přesně tak, jak chce. Na základě svých zkušeností se rozhodla, že napíše manuál pro mladé ženy, které by chtěly po porodu zhubnout.

Policie její případ nadále vyšetřuje a podle The Sun analyzuje i vzorek DNA její dcery.

Domů
Sdílet
Diskuse