Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. srpna 2020 15:47
Čas čtení 0:42
Daniel Mikolášik

14letá ruská influencerka porodila dceru. Dítě chce vychovávat se svým 11letým přítelem

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Celý případ řeší i policie, ale dívka má už jasno v tom, kdo bude vychovávat její dítě.

14letá ruská influencerka Darya Sudnišnikova má na Instagramu aktuálně více než 155 tisíc sledovatelů. Ve 13 letech se stala obětí znásilnění a otěhotněla. Rozhodla se však, že dítě si nechá. Před pár dny se jí v sibiřském městě Krasnojarsk narodila zdravá dcerka.

Jak informuje Daily Mail, to, že se stala matkou, komunikovala prostřednictvím svého instagramového profilu. Její dcera váží 3,63 kg a měří 53 cm. Fotku však na sociální síti. nezveřejnila. Porod byl podle jejích slov velmi komplikovaný.

Doporučeno
„Nedívej se na můj profil, pokud nechceš masturbovat.“ Kdo stojí za boty na Instagramu a jak se před nimi chránit? „Nedívej se na můj profil, pokud nechceš masturbovat.“ Kdo stojí za boty na Instagramu a jak se před nimi chránit? 16. srpna 2020 11:44

Školačka se proslavila ještě pár měsíci poté, co řekla, že otěhotněla se svým o ​​tři roky mladším přítelem Ivanem. Reportáž o ní tehdy odvysílala ruská televize. Nakonec však přiznala, že se stala obětí znásilnění jiného 16letého chlapce. Mladá maminka se kvůli otěhotnění v tak útlém věku stala doslova instagramovou hvězdou.

„Bylo to těžké, vyjádřím se k tomu později, nyní mi lékaři nařídili odpočinek,“ uvedla ve videu po porodu. Její 11letý přítel Ivan se ještě před porodem vyjádřil, že má zájem starat se o dítě společně s Daryou. Celý případ však řeší i policie. Novorozence čekají DNA testy, ve kterých se zjistí, kdo je ve skutečnosti biologickým otcem.

13 rocna ruska influencerka porodila dceru
Zdroj: Instagram/@uverdig_ivv
Domů
Sdílet
Diskuse