Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. března 2021 21:51
Čas čtení 1:00
Viktor Kniš

Ego pustil fanoušky do svého soukromého života během pandemie. Lovesong pro Petru je o zatmění i výsluní

HUDBA
Uložit Uložené

Ego se připomíná dalším videoklipem z alba Egotron z minulého roku. Jednu z nejosobnějších věcí v kariéře režíroval legendární Romeo.

Ego se po delší době připomíná novým videoklipem, přičemž se zároveň ještě na chvíli vrací k loňskému projektu Egotron. Druhý sólové album člena Kontrafaktu se těšilo velkému zájmu, jediné, co mu však chybělo, bylo turné. Fanouškům ale koncerty Ego kompenzuje alespoň vizuály. O ten ke skladbě Zatmění se postaral režisér Romeo. 

„Tato skladba je velmi chytlavá a zejména působí pozitivně na lidi, což je v této době velmi podstatné. Chtěl jsem zachytit jejich čas strávený v karanténě, jejich vzájemné propojení jako pár a vztah, který spolu mají. Jelikož se známe, pustili mě do svého mikrosvěta, čili jsou tam záběry i před obdobím pandemie a během ní,“ popisuje vznik klipu režisér Romeo. 

Tato skladba chce podle interpreta ukázat důležité rodinné hodnoty, neboť jsou pro něj děti a celkově rodinné zázemí velmi podstatné. „Skladba Zatmění je i o tomto období, kdy to nebylo podle představ, ale díky ní jsem se vždy vrátil a měl se kam vrátit. Neumím si proto představit nikoho jiného v tom klipu než právě ji,” říká Ego.

Domů
Sdílet
Diskuse