Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. března 2021 12:52
Čas čtení 1:32
Vojtěch Vanda

Pražskou náplavku opět zaplnili lidé. Propojme okresy Praha, Praha-východ a Praha-západ, apeluje Hřib

Pražskou náplavku opět zaplnili lidé. Propojme okresy Praha, Praha-východ a Praha-západ, apeluje Hřib
Zdroj: Gabriel Kuchta/Getty Images
NEWS JAN HAMÁČEK KORONAVIRUS ZDENĚK HŘIB
Uložit Uložené

Primátor reagoval na přelidněné části Prahy, kde kvůli porušení koronavirových opatření musela zasahovat policie.

„Apeluji na propojení Prahy s okresy Praha-východ a Praha-západ,“ napsal na Twitter pražský primátor Zdeněk Hřib (Piráti) poté, co se po sociálních sítích rozšířily fotky ze včerejší pražské náplavky, kam směřovala spousta Pražanů. Podle primátora by rozvolnění opatření v rámci Prahy pomohlo rozptýlit lidi do většího prostoru, tudíž by se rizikově nepotkávali.

Doporučeno
Vláda udělila výjimky pohybu pro některé okresy. V této mapě zjistíš, které to jsou Vláda udělila výjimky pohybu pro některé okresy. V této mapě zjistíš, které to jsou 25. března 2021 18:54

První opravdové jarní dny začínají vyhánět obyvatelstvo republiky do ulic a do přírody. Což znamenalo hlavně problémy v Praze, jelikož spousta z jejích obyvatel zamířila na náplavku nebo do Riegrových sadů. Do těchto míst pak musela kvůli porušování koronavirových opatření vyrážet policie. 

Domů
Sdílet
Diskuse