Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. dubna 2021 8:50
Čas čtení 0:48
Viktor Kniš

DMX po infarktu nejeví známky života. Už se jen modlíme, říkají o raperovi nejbližší

DMX po infarktu nejeví známky života. Už se jen modlíme, říkají o raperovi nejbližší
OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Podle manažerky je DMX ve „vegetativním stavu“. Znamená to, že se může kdykoliv probudit.

Rodina legendárního rapera DMX vydala stanovisko, v němž popisuje jeho aktuální zdravotní stav. Podle deníku People, který má vyjádření k dispozici, momentálně 50letý interpret „čelí vážným zdravotním problémům“.

Rodina zároveň potvrdila medializované informace o tom, že ještě v pátek přivezli rapera s infarktem do nemocnice White Plains Hospital v New Yorku.

„Žádáme vás, abyste na nás a Earla/DMXe nadále mysleli, modlili se za něj a respektovali naše soukromí, jelikož momentálně čelíme této situaci,“ dodává rodina rapera ve stanovisku.

Doporučeno
10letého slovenského baskytaristu sleduje i Justin Timberlake. Zahrál si s hvězdami amerického R&B 10letého slovenského baskytaristu sleduje i Justin Timberlake. Zahrál si s hvězdami amerického R&B 25. března 2021 9:30

Manažerka Nakia Walker potvrdila, že se interpret, který byl v minulosti nominován na Grammy, nachází ve vegetativním stavu. Znamená to, že se sice může kdykoli probudit a zatím není v kómatu, lékaři však nespecifikovali rozsah poškození orgánů. „Už se jen modlíme,“ dodala manažerka, podle níž lékaři nezaznamenávají žádnou aktivitu mozku rapera, informuje Buzzfeed.

Advokát rapera ještě během víkendu potvrdil, že jeho klienta drží při životě umělá plicní ventilace.

Podle informací TMZ utrpěl DMX infarkt po předávkování drogami. V minulosti několikrát absolvoval pobyty v centrech pro drogově závislé, vždy se však k drogám vrátil. Svým vztahem k marihuaně a kokainu se nikdy netajil.

DMX měl ještě před pár lety vystupovat na slovenském festivalu Hip Hop Žije, koncert však zrušil kvůli tomu, že se kousl do jazyka.

Domů
Sdílet
Diskuse