Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. dubna 2021 11:01
Čas čtení 1:09
Daniel Mikolášik

Jamesi Charlesovi po přiznání, že psal sexuální zprávy nezletilým chlapcům, YouTube zrušil zpeněžení videí

Jamesi Charlesovi po přiznání, že psal sexuální zprávy nezletilým chlapcům, YouTube zrušil zpeněžení videí
Zdroj: Getty Images/Dia Dipasupil/FilmMagic
OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Spolupráci s ním ukončila i kosmetická firma Morph.

Jednadvacetiletý youtuber, influencer a make-up umělec James Charles má problém. Po veřejném přiznání, že si psal nevhodné a sexuálně explicitní zprávy s šestnáctiletým chlapcem, mu YouTube dočasně pozastavil reklamy a monetizaci na jeho videích. Společnost pro BBC potvrdila jeho vyřazení z partnerského programu.

Doporučeno
Youtuber James Charles se přiznal, že vypisoval nezletilým chlapcům. Posílal jim nevhodné zprávy, prý nevěděl, že jim není 18 Youtuber James Charles se přiznal, že vypisoval nezletilým chlapcům. Posílal jim nevhodné zprávy, prý nevěděl, že jim není 18 2. dubna 2021 10:53

To, jak dlouho bude kanál demonetizovaný, zatím mluvčí YouTube neuvedl. Ve stanovisku se píše o porušení pravidel odpovědnosti tvůrců. Charles má na youtubovém kanálu přes 25,5 milionu odběratel a na instagramovém profilu více než 27 milionů followerů. Jde tak o druhou společnost, která vypověděla smlouvu s influencerem.

Domů
Sdílet
Diskuse