Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. května 2021 8:07
Čas čtení 1:06
Tímea Krauszová

Je jí 27 a nikdy se nelíbala ani nebyla ve vztahu. Lidé si myslí, že jsem divná, říká ve virálním videu

Je jí 27 a nikdy se nelíbala ani nebyla ve vztahu. Lidé si myslí, že jsem divná, říká ve virálním videu
Zdroj: Unsplash/Artem Kovalev/volně k užití
NEWS
Uložit Uložené

Chtěla v něm povzbudit lidi v podobném věku a říct jim, že v tom nejsou sami.

Tiktokerka Emily nedávno zveřejnila dnes už virální video, ve kterém otevřeně mluví o své nezkušenosti s intimitou. Ve věku 27 let se zatím nelíbala a nezažila ani jiný intimní kontakt s mužem. Na video navázala sérií dalších, v nichž reaguje na různé otázky z komentářů. Viděly je tisíce lidí, ale to první s „přiznáním“ vidělo již více než 1,6 milionu lidí.

Doporučeno
Aromantický asexuál Ondřej Beck: Občas nějaký kamarád navrhl, zda nechci zkusit prostitutku, která by mě „vyléčila“ (Rozhovor) Aromantický asexuál Ondřej Beck: Občas nějaký kamarád navrhl, zda nechci zkusit prostitutku, která by mě „vyléčila“ (Rozhovor) 28. dubna 2021 14:30

Randí, ale intimnosti nezažila

„Je mi 27 let, nikdy jsem neměla vztah, nikdy jsem nepolíbila muže ani jsem nezažila tělesnou intimitu v jakékoliv formě s opačným pohlavím. Přitahují mě muži,“ vysvětluje Emily ve svém videu. Prý se k polibku nikdy ani nepřiblížila. To neznamená, že se mužům vyhýbá; využívá online seznamku a chodívá na rande, ale nikdy to nevedlo k intimnímu vztahu.

„Nebylo to vědomé rozhodnutí, jen jsem ještě opravdu nepotkala nikoho, s kým bych chtěla vstoupit do vztahu. A jsem opravdu šťastná, když jsem svobodná.“ Emily je křesťanka, vyrostla v menším městě a v dalších videích vysvětluje, že je nyní spokojená. 

@msemilyrose11

Anyone else? Just me 👀? ##dating ##relationshipgoals ##singlelife ##single ##datingtiktok ##neverhaveiever ##fyp ##fypシ ##duetwithme ##amialone ##boysworld

♬ Pieces (Solo Piano Version) – Danilo Stankovic

Prvotním impulsem k natočení takového videa bylo video jiné ženy na TikToku, která také hovořila o své (ne)zkušenosti s líbáním a se sexem. „Lidé tomu nemohli uvěřit, komentáře byly šílené. Chtěla jsem to říct, protože jsem si, popravdě, pomyslela, že nevím o mnoha takových, jako jsme my.“ Video nahrála jako povzbuzení pro lidi v podobném věku se vzkazem, že v tom nejsou sami.

Na TikToku si video prohlédlo již více než 1,6 milionu lidí a dostalo více než 250 tisíc lajků za tři dny. V diskusi je téměř 14 tisíc komentářů, na některé z nich reaguje v dalších videích.

Domů
Sdílet
Diskuse