Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. května 2021 12:39
Čas čtení 1:04
Adam Novosad

Nahý Slovák skákal po autech. Kontaktovali jsme ženu, která nám objasnila, co se tam dělo

Nahý Slovák skákal po autech. Kontaktovali jsme ženu, která nám objasnila, co se tam dělo
Zdroj: Policie Slovenské republiky
NEWS
Uložit Uložené

Muže se snažila zpacifikovat hrstka kolemjdoucích i přivolaná policie.

Kuriózní incident měl v pátek 30. dubna odehrát na Slovensku ve městě Partizánske. Z fotografie, která se začala rychle šířit napříč sociálními sítěmi, lze pozorovat nahého muže na čelním skle auta. V komentářích pod fotografií zveřejněnou na Facebooku rychle začaly přibývat vtipné poznámky, ale i vysvětlení celé situace.

Nám se podařilo zkontaktovat s ženou, která prý věděla, co se skutečně stalo. Kajka K. nedokázala přesně říci, z jakého důvodu muž skákal po autech a zda byl pod vlivem alkoholu nebo návykové látky.

Medzitým v Partizánskom 😳😆😆 Fotka z dneška, poslali ste viacerí. Neviete čo sa stalo? Zaspal a žena ho nechcela budiť?

Posted by Ja som Fun Radio on Friday, April 30, 2021

„Nejprve seděl uprostřed silnice, pak se začal věšet na kamion, který je na té fotce,“ vysvětluje známá ženy za volantem vyfoceného auta. Ve voze měla sedět sestra jejího přítele společně s 12letou dcerou.

Muž se na silnici choval výbušně a odmítal si nechat domluvit. „Pak tam pobíhal mezi auty. Nakonec se vrhl na auto, začal lézt až na střechu, odkud se ho snažil dostat zřejmě ten řidič kamionu,“ konstatuje.

Doporučeno
Z brutálních činů těchto českých vrahů odsouzených na doživotí budeš mít husí kůži Z brutálních činů těchto českých vrahů odsouzených na doživotí budeš mít husí kůži 30. dubna 2021 19:40

„Pouze dva lidé z celé té řady aut, co tam byla, se rozhodli pomoci. Dali ho dolů z auta a snažili se ho zpacifikovat,“ popisuje neobvyklý incident.

Náhodní kolemjdoucí podle jejích slov neměli zájem vměšovat se do incidentu s nahým mužem. „Policie přijela po přibližně 20 minutách od volání, muži dali pouta a vzali ho na stanici,“ uzavírá žena.

Domů
Sdílet
Diskuse