Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. května 2021 14:37
Čas čtení 0:48
Jakub Paulík

The Rock nechal očkovat svého dabléra, tvrdí konspirátoři. Nevěří, že je na fotce pravý Dwayne Johnson

The Rock nechal očkovat svého dabléra, tvrdí konspirátoři. Nevěří, že je na fotce pravý Dwayne Johnson
Zdroj: Flickr/Aarón Sánchez/na voľné použitie
FILMY A SERIÁLY THE ROCK
Uložit Uložené

Slavný herec se na sociální síti pochlubil, že je naočkovaný. Někteří lidé mu však nevěří.

Dwayne Johnson alias The Rock má za sebou druhou dávku vakcíny, o čemž fanoušky informoval na Instagramu. Podle bulvárního deníku Daily Mail se nechal očkovat vakcínou od firmy Pfizer/BioNTech nebo Moderna.

Jak upozornil web LadBible, v komentářích pod příspěvkem se objevilo několik lidí, kteří tvrdili, že se na fotografii nachází jeho dablér. Zpochybňování vakcinace je při veřejném očkování známých osobností u milovníků konspirací velmi zažité.

Doporučeno
Elona Muska někdo převtělil do svalnatého The Rocka. Dwayne Johnson okamžitě vtipně zareagoval Elona Muska někdo převtělil do svalnatého The Rocka. Dwayne Johnson okamžitě vtipně zareagoval 9. března 2019 15:32

Tato teorie však v žádném ohledu nedává smysl. Z fotografie je poměrně jasné, že navzdory nasazenému respirátoru jde o Dwayna Johnsona, a nikoli o jeho dabléra Mylese Humphusa.

The Rock by navíc neměl žádný důvod své očkování před veřejností falšovat. Patří totiž mezi hvězdy, které od začátku pandemie vyzývaly lidi k odpovědnosti.

Domů
Sdílet
Diskuse