Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. května 2021 20:04
Čas čtení 0:45
Jakub Paulík

Jake Paul si krádež čepice Floyda Mayweathera nechal vytetovat na tělo. Conor McGregor se boxerovi vysmál

Jake Paul si krádež čepice Floyda Mayweathera nechal vytetovat na tělo. Conor McGregor se boxerovi vysmál
Zdroj: Getty Images/Al Bello
OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Youtuber má z konfliktu s Floydem dobrou zábavu.

Youtuber Jake Paul se pochlubil novým tetováním s nápisem „gotcha hat“ a malým obrázkem kšiltovky. Chtěl si tak na svou kůži zaznamenat incident s boxerem Floydem Mayweatherem, kterému ukradl jeho pokrývku hlavy.

Ten se do něj ihned pustil a Jake nakonec odešel s monoklem a roztrženým tričkem. Podle jeho tvrzení mu však nevrazil Floyd, ale jeden z členů jeho ochranky. Jako výsměch Floydovi si dodatečně změnil název svého účtu na Twitteru na GOTCHA HAT. Na svém webu spustil také prodej oblečení se stejnojmenným nápisem.

Doporučeno
Jon Mariánek znovu střílí do Karlose Vémoly: Prý máš bojovat s Marpem. Jestli prohraješ, tak si k mým milionům ani nepřičichneš Jon Mariánek znovu střílí do Karlose Vémoly: Prý máš bojovat s Marpem. Jestli prohraješ, tak si k mým milionům ani nepřičichneš 8. května 2021 16:26
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jake Paul (@jakepaul)

Do konfliktu se dvojice dostala během tiskové konference, která měla být promem na zápas Floyda s Loganem Paulem, bratrem Jakea, který je plánován na začátek června. Logan má však za sebou zkušenost pouze s jedním soupeřem, s raperem KSI. Zápasil s ním dvakrát, přičemž poprvé skončil remízou a při odvetě Paul prohrál. Floyd Mayweather zvítězil v 50 profesionálních zápasech.

Domů
Sdílet
Diskuse