Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. května 2021 20:00
Čas čtení 1:30
Ondřej Jarůšek

Český hrobník David Dvořák už skoro 10 let neprohrál. Teď v UFC míří za další výhrou

Český hrobník David Dvořák už skoro 10 let neprohrál. Teď v UFC míří za další výhrou
Zdroj: Chris Unger/Getty Images
SPORT UFC
Uložit Uložené

Už za pár dní uvidíme zpátky v akci českého MMA bojovníka Davida Dvořáka.

Dříve pohřbíval zesnulé, dneska likviduje soupeře v kleci. Úspěšný český MMA bojovník David „Undertaker“ Dvořák se chystá už na svou třetí bitvu pod hlavičkou nejslavnější ligy světa UFC. V obou předchozích zápasech vyhrál jednohlasně na body a další cenný skalp se pokusí získat v boji s Brazilcem Raulianem Paivou.

Brazilský bojovník se do prestižního UFC dostal přes show Dana White's Contender Series v roce 2018. Od té doby na nejznámější kolbišti posbíral dvě výhry a dvě porážky. Oproti tomu David Dvořák už dlouhodobě válcuje jednoho soupeře za druhým a už je tomu neuvěřitelných devět let, co naposledy prohrál. Aktuálně má na kontě ohromných 15 výher v řadě.

Doporučeno
Drastické hubnutí v MMA: Někteří bojovníci už zemřeli, řešení ale není jednoduché Drastické hubnutí v MMA: Někteří bojovníci už zemřeli, řešení ale není jednoduché 3. dubna 2021 18:30

Redakce REFRESHERu Davida Dvořáka oslovila, abychom zjistili, jak se teď krátce před bitvou cítí a jak se mu ve Spojených státech podařilo aklimatizovat. „Cítím se skvěle. Udělalo se maximum, co se v těchto covid podmínkách dalo udělat, a s přípravou jsem spokojený,“ řekl nám.

Domů
Sdílet
Diskuse