Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. června 2021 10:41
Čas čtení 1:01
Richard Bonde

Nahá Američanka pod vlivem THC zničila steakhouse. Po policistech házela láhve s alkoholem

Nahá Američanka pod vlivem THC zničila steakhouse. Po policistech házela láhve s alkoholem
Zdroj: Ocala Police Department
NEWS
Uložit Uložené

Žena se svlékla do naha a způsobila podniku velké škody.

Ve městě Ocala v americkém státě Florida se v pátek odehrála velice zajímavá událost. 53letá žena jménem Tina Kindred vešla do místního podniku Outback Steakhouse a její chování jí vymklo kontrole.

Zcela nahá vylezla na barový pult a začala ničit vše, co jí přišlo pod ruce. Házela skleněné lahve plné alkoholu i další předměty, kterými by mohla ublížit zákazníkům i obsluze. Řádění se však obešlo bez zranění.

Doporučeno
Žena bez šatů bloudila Brnem. Trestám se za prohřešky vůči Bohu, řekla strážníkům Žena bez šatů bloudila Brnem. Trestám se za prohřešky vůči Bohu, řekla strážníkům 15. září 2020 12:04

Do podniku byla přivolána policie. Když přišli, nahá žena začala házet skleněné láhve i po nich. Po chvíli sestoupila z barového pultu a přiblížila se k policejnímu důstojníkovi, který zareagoval pohotově a svlečenou ženu zpacifikoval elektrickým paralyzérem.

Po tom, co ve stavu bezvědomí spadla na zem, ji policisté spoutali a převezli do zdravotního střediska. Tamní pracovníci zjistili, že žena byla pod vlivem tetrahydrokanabinolu (THC), který se vyskytuje v marihuaně. Tato látka se jí do těla dostala přes fentanylovou náplast v oblasti genitálií.

Doporučeno
Děti na Onlyfans: Masturbují, fotí se nahé a pak se stydí jít do školy. Některé z nich jsou oběťmi obchodování Děti na Onlyfans: Masturbují, fotí se nahé a pak se stydí jít do školy. Některé z nich jsou oběťmi obchodování 27. května 2021 13:44

Jak uvádí portál Daily Mail, 53letá Američanka měla v ten samý den ještě jeden incident, konkrétně v podniku Mojo Grill. Tam měla nahá bouchat po oknech a převrátit stůl, po řádění nastoupila do auta jednoho ze zákazníků podniku a přesunula se do Steakhousu.

Škody, které způsobilo její řádění, vyčíslují minimálně na několik tisíc dolarů, přesná částka však bude známá až později. V současnosti je zadržená v okresní věznici a čeká na soudní jednání, které rozhodne o jejím dalším trestu. Mělo by se konat příští měsíc.

Doporučeno
Herečka Cara Delevingne prodává video o své vagině Herečka Cara Delevingne prodává video o své vagině 14. května 2021 13:17
Domů
Sdílet
Diskuse