Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. září 2020 12:04
Čas čtení 0:55
Vojtěch Vanda

Žena bez šatů bloudila Brnem. Trestám se za prohřešky vůči Bohu, řekla strážníkům

ZAJÍMAVOSTI BRNO
Uložit Uložené

Městští policisté pohlídali padesátiletou ženu do příjezdu zdravotníků, kteří ji odvezli do psychiatrické nemocnice.

Smutný případ museli brněnští městští strážníci řešit včera brzy ráno. Po páté hodině ranní byli informováni o nahé ženě, která se potulovala po východní části moravské metropole. Hlídka ji našla asi po deseti minutách. Na otázku, proč nemá žádné oblečení, strážníkům vysvětlila, že se takto trestá za prohřešky vůči Bohu. Později přiznala, že má duševní potíže.

Doporučeno
Kolik berou Ovčáček nebo hradní kancléř Mynář? Hrad uveřejnil platy vysokých úředníků Kolik berou Ovčáček nebo hradní kancléř Mynář? Hrad uveřejnil platy vysokých úředníků 15. září 2020 11:04

Na služebně městské policie včera zazvonil telefon už kolem páté hodiny ranní. Na druhém konci linky byl řidič tramvaje, který chtěl strážníky upozornit na nahou ženu, kterou během jízdy viděl. Hlídka proto okamžitě vyjela na místo, kde by se mohla dotyčná nacházet. Počasí bylo totiž chladné a venku byla ještě tma. 

Domů
Sdílet
Diskuse