Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. června 2021 15:41
Čas čtení 0:40
Kamila Šebestová

Známá americká banka dala zaměstnancům tři týdny na očkování, jinak jim zakáže přijít do kanceláře

Známá americká banka dala zaměstnancům tři týdny na očkování, jinak jim zakáže přijít do kanceláře
Zdroj: Flickr/Can Pac Swire/volně k užití
NEWS KORONAVIRUS OČKOVÁNÍ PROTI KORONAVIRU
Uložit Uložené

Při očkování se často naskýtá otázka, zda by nemělo být povinné. Je ale v pořádku, aby instituce dávala svým zaměstnancům takové ultimátum?

Americká banka Morgan Stanley zavádí tvrdé opatření – pokud její zaměstnanci nebudou očkovaní, nemohou vejít do jejích prostor. Tímto způsobem se chce firma připravit na úplný návrat zaměstnanců do kanceláří. Podmínkou ale je, že musí být po obou dávkách vakcíny proti onemocnění Covid-19. 

Zaměstnanci mají momentálně na očkování tři týdny, protože opatření bude platit od 12. července. Pokud tak neučiní, budou muset pokračovat v práci z domova. Nejde ale jen o zaměstnance, očkováni budou muset být i klienti banky či všichni návštěvníci budovy.

Doporučeno
O úmrtí mladého Roma, na jehož krku klečel policista, píší i zahraniční média. Toto víme o jeho smrti O úmrtí mladého Roma, na jehož krku klečel policista, píší i zahraniční média. Toto víme o jeho smrti 23. června 2021 13:34
Domů
Sdílet
Diskuse