Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
News
Neděle 30. 8. 2020
16:20
Na trhu je pivo pro psy s názvem Dog Brew. Jedna plechovka stojí přes 50 korun.Na trhu je pivo pro psy s názvem Dog Brew. Jedna plechovka stojí přes 50 korun.
15:30
Japonci testovali „létající auto“. Kdy se asi dostane na trh?.Japonci testovali „létající auto“. Kdy se asi dostane na trh?.
14:40
Bella Thorne se omluvila za problémy na OnlyFans. Změnu pravidel chce probrat s vedením platformy.Bella Thorne se omluvila za problémy na OnlyFans. Změnu pravidel chce probrat s vedením platformy.
13:50
Vybrali jsme deset českých facebookových skupin, do kterých by ses měl přidat. Nechybí lety prověřené klasiky, ale ani méně známé klenoty.
13:00
Filmy o Batmanovi byly vždy nezapomenutelné. Těchto 10 zajímavostí o nich ale (možná) ani netušíš. Opilec si při natáčení Dark Knight spletl Batmobil s mimozemšťany a následně způsobil autonehodu. Na druhé straně se občas nudil Christian Bale, který během jedné ze scén usnul.
12:10
Od 1. září kvůli koronaviru neotevře do 10 škol. Podle ministra školství se nákaze ve školách nevyhneme.Od 1. září kvůli koronaviru neotevře do 10 škol. Podle ministra školství se nákaze ve školách nevyhneme.
10:30
Co se stalo s princeznou popu Britney Spears, a proč nemůže bez povolení utrácet své vydělané peníze? Britney není svéprávná již 10 let, ale za tu dobu stihla vydat tři nová alba a účinkovat v porotě X Factoru.
9:40
Banksyho záchranná loď volá o pomoc. Uvízla ve Středozemním moři a na palubě s uprchlíky je jeden mrtvý.
8:00
Elon Musk představil čip implantovaný v mozku prasete. U lidí jím chce léčit nemoci či je propojovat s umělou inteligencí.Elon Musk představil čip implantovaný v mozku prasete. U lidí jím chce léčit nemoci či je propojovat s umělou inteligencí.
Sobota 29. 8. 2020
18:52
Quantum Error je nový Dead Space. Ve vesmírné exkluzivitě pro PlayStation bojuješ s příšerami a psycho výjevy.Quantum Error je nový Dead Space. Ve vesmírné exkluzivitě pro PlayStation bojuješ s příšerami a psycho výjevy.
18:20
Messi a Ronaldo v jednom klubu? O argentinského útočníka má zájem i Juventus.Messi a Ronaldo v jednom klubu? O argentinského útočníka má zájem i Juventus.
16:18
13:02
Hra Ratchet and Clank odhaluje next gen gameplay. Takto vypadá exkluzivní titul pro PS5 s efekty, které tě posadí na zadek.Hra Ratchet and Clank odhaluje next gen gameplay. Takto vypadá exkluzivní titul pro PS5 s efekty, které tě posadí na zadek.