Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. srpna 2020 16:52
Čas čtení 0:47
Daniel Mikolášik

Messi a Ronaldo v jednom klubu? O argentinského útočníka má zájem i Juventus

SPORT
Uložit Uložené

Společně by mohli vytvořit duo, které ovládne Ligu mistrů.

Lionel Messi a Cristiano Ronaldo spoluhráči? Kdysi téměř nereálná představa se dnes v očích odborníků jeví jako dost možný scénář. Podle francouzského periodika L'Equipe totiž o argentinského útočníka projevuje zájem i italský Juventus Turín.

„Na sportovním poli jsou rivalové, ale respektují se a váží si jeden druhého. Společně by mohli utvořit duo, které ovládne Ligu mistrů,“ tvrdí francouzské noviny. To, že Messi chce opustit svou domovskou FC Barcelonu už potvrdil i samotný klub.

Doporučeno
Neuvěřitelný život Mikea Tysona: 10 šílených zajímavostí, které jsi o boxerské legendě možná nevěděl Neuvěřitelný život Mikea Tysona: 10 šílených zajímavostí, které jsi o boxerské legendě možná nevěděl 18. srpna 2020 15:44

Vedení klubu měl o žádosti o odchod z Barcelony informovat Argentinec po semifinálovém debaklu v Lize mistrů od Bayernu Mnichov, který skončil s výsledkem 2:8 v neprospěch pro Katalánce.

Domů
Sdílet
Diskuse