Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
News
Úterý 4. 8. 2020
11:56
Trosečníci v Mikronésii se zachránili tahem jako z filmu. Na pláži vytvořili velký nápis SOS.Trosečníci v Mikronésii se zachránili tahem jako z filmu. Na pláži vytvořili velký nápis SOS.
8:52
Safari se nemohlo připojit na internet: Astronautům způsobil iPad během přistávání malý problém.Safari se nemohlo připojit na internet: Astronautům způsobil iPad během přistávání malý problém.
Pondělí 3. 8. 2020
20:35
Uniklo celé video ze zatčení a vraždy George Floyda. „Asi tu takhle zemřu,“ říkal z posledních sil.Uniklo celé video ze zatčení a vraždy George Floyda.„Asi tu takhle zemřu,“ říkal z posledních sil.
19:40
Stanice metra Českomoravská a Hradčanská jsou pokryty LTE sítí. Do konce roku se zavede na dalších 11 stanicích.Stanice metra Českomoravská a Hradčanská jsou pokryty LTE sítí. Do konce roku se zavede na dalších 11 stanicích.
19:21
Amazonský prales opět v plamenech. Požárů je o třetinu více než loni.Amazonský prales opět v plamenech. Požárů je o třetinu více než loni.
17:27
Pátá série Money Heist bude poslední. Dočkáme se jí příští rok.Pátá série Money Heist bude poslední. Dočkáme se jí příští rok.
16:44
VIDEO: Odmítli si nasadit roušku, tak je začali mlátit. V letadle na Ibizu zažili cestující rvačku jako z akčního filmu.VIDEO: Odmítli si nasadit roušku, tak je začali mlátit. V letadle na Ibizu zažili cestující rvačku jako z akčního filmu.
14:41
Praha vyvěsila duhovou vlajku. Jde o symbol a oslavu toho, že můžeme být každý tím, kým chceme, vysvětluje.Praha vyvěsila duhovou vlajku. Jde o symbol a oslavu toho, že můžeme být každý tím, kým chceme, vysvětluje.