Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. srpna 2020 7:16
Čas čtení 0:38
Dominik Vetrák

Netflix ti dovolí dívat se na filmy a seriály 1,5krát rychleji nebo pomaleji

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Pokud se chceš dívat na seriály a filmy rychleji, abys toho stihl víc, Netflix ti tuto možnost nabídne.

V průběhu tohoto týdne se všichni předplatitelé Netflixu, kteří sledují obsah na Androidu, dočkají novinky. Na veškerý program se budou moci dívat v 0,5krát a 0,75krát zpomalených nebo 1,25krát až 1,50krát zrychlených záběrech. Hodinovou epizodu seriálu tak můžeš dokončit již za 45 minut.

Každá epizoda a nový program se začne přehrávat v normální rychlosti. Zrychlené či zpomalené streamování si musíš stále manuálně nastavit, abys na to někdy nezapomněl a nevědomky se nezačal dívat na vše v nepřirozené rychlosti.

Doporučeno
10 filmů a seriálů, které v srpnu uvidíš jen na Netflixu a ostatních streamingových platformách 10 filmů a seriálů, které v srpnu uvidíš jen na Netflixu a ostatních streamingových platformách 3. srpna 2020 14:13

Společnost pracuje na tom, aby změna rychlosti streamování nijak neomezila kvalitu programu, a to včetně správného přehrávání zvuků a podobně.

Tato možnost se později dostane i na tablety, počítače či televizory. Momentálně je dostupná pouze na mobilech používajících Android. Tuto funkci jednak zavrhují filmaři, herci a tvůrci celkově.

Na straně druhé už Netflix pochválily spolky pro neslyšící a nevidomé lidi. Nevidomí dokážou zvukové záznamy zpracovat mnohem rychleji, a tak jim rychlejší přehrávání vyhovuje. Neslyšící zase uvítají delší čas na přečtení si titulků.

Domů
Sdílet
Diskuse