Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. srpna 2020 15:54
Čas čtení 0:36
Dominik Vetrák

Pátá série Money Heist bude poslední. Dočkáme se jí příští rok

FILMY A SERIÁLY LA CASA DE PAPEL
Uložit Uložené

La Casa de Papel směřuje do finále. Podaří se zlodějům zase přelstít policisty?

Milovaný španělský seriál La Casa de Papel skončí 5. sérií, informuje The Hollywood Reporter. Jde o překvapivý krok, protože jsme počítali s tím, že tvůrci a hlavně Netflix budou chtít seriál vyždímat co nejdéle.

Očekávali jsme minimálně další 2 série. Scénáristé si pravděpodobně řekli, že nechtějí dělat další nekonečnou telenovelu a přesvědčili Netflix, že příběh nejlépe zakončí v další sérii.

Doporučeno
Jaké tajné jméno má Professor a jak se měl seriál původně jmenovat? Toto je 10 zajímavostí o seriálu Money Heist Jaké tajné jméno má Professor a jak se měl seriál původně jmenovat? Toto je 10 zajímavostí o seriálu Money Heist 18. dubna 2020 11:01

Natáčení 5. série začalo přesně dnes. Proběhne ve Španělsku, Portugalsku a v Dánsku, z čehož poskládají 10 epizod. Ty by se na Netflixu měly objevit někdy v průběhu příštího roku. Jednou z hereckých posil je Ángel Silvestre, kterého můžeš znát z dalšího geniálního seriálu od Netflixu – Sense8

Čtvrtou sérii La Casa de Papel (Money Heist) vidělo na Netflixu za první 3 týdny 65 milionů domácností (platících profilů). Jde o jeden z nejúspěšnějších seriálů na Netflixu. Oficiální to ještě není, ale s největší pravděpodobností se po skončení hlavního seriálu dočkáme spin-offů, které se zaměří na další postavy či jiné loupeže.

Domů
Sdílet
Diskuse