Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. srpna 2020 16:40
Čas čtení 0:54
Adam Novosad

„Britský princ miloval, když mě mohl olizovat mezi prsty na nohou,“ tvrdí žena, která mu prý musela splnit každé přání

NEWS
Uložit Uložené

Setkání s britským princem Andrewem podle ní zajistil Jeffrey Epstein.

Zatčení Ghislaine Maxwell, spřízněné duše zesnulého finančníka Jeffreyho Epsteina, uvedlo do pohybu kolotoč obvinění. Na odtajněné soudní dokumenty, které nyní staví finančníka, samotnou partnerku i britského prince Andrewa do ne zrovna nejlepšího světla, upozorňuje News.com.au.

V soudních dokumentech ležel i rukopis jedné z údajných obětí finančníka. Virginia Giuffre byla podle dokumentů Epsteinovou sexuální otrokyní“, kterou posílal na setkání s vlivnými muži, aby si mohli užít její sexuální služby. V době, kdy měla odjet na víkend na ranč, kde ji údajně čekal princ Andrew, jí bylo 17 či 18 let.

Britský princ miloval, keď ma mohol oblizovať medzi prstami na nohách, tvrdí žena, ktorá mu vraj musela splniť každé želanie
Zdroj: Thorne1983/Wikimedia Commons

Ve svém svědectví píše, že ji Andrew přivítal doteky i objetím. Společně strávili několik dní ježděním na koni, plaváním v luxusním bazénu a zejména masážemi. Virginia prý musela princi posloužit a splnit jakékoliv přání, což většinou končilo sexem. Napsala, že tito vlivní muži obvykle mívali zvláštní přání a potřeby.

V sexuálním vztahu, který s ním prožila, podle ní nebyla žádná intimita, protože pro něj měla být pouze další ženou a ona ho vnímala jako klienta. Nejzvláštnější však bylo, že princ Andrew údajně nejvíce měl rád, když mu umožnila olizovat ji mezi prsty na nohou.

Doporučeno
Jeffrey Epstein znásilňoval stovky nezletilých dívek. Dokument na Netflixu odkrývá případ predátora, kterého kryla vláda Jeffrey Epstein znásilňoval stovky nezletilých dívek. Dokument na Netflixu odkrývá případ predátora, kterého kryla vláda 15. června 2020 14:43

Za tyto služby jí prý Jeffrey Epstein zaplatil 1 000 dolarů. I když to nemusí znít jako hodně, ona uvedla, že si ve svých 17 či 18 letech uvědomovala, že žádnému vrstevníkovi by někdo nezaplatil tolik peněz za pár dní práce. Aktivity, ke kterým ji Epstein navedl, jí sice bolely, ale peníze nakonec vždy zvítězily.

Domů
Sdílet
Diskuse