Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
News
Sobota 4. 7. 2020
15:22
Španělský poslanec si během videokonference zapomněl vypnout kameru. Jeho sprchování se vysílalo živě v televizi.Španělský poslanec si během videokonference zapomněl vypnout kameru. Jeho sprchování se vysílalo živě v televizi.
13:19
V USA za den přibylo přes 50 000 lidí nakažených koronavirem. Na celém světě se už dohromady nakazilo 11 milionů lidí.V USA za den přibylo přes 50 000 lidí nakažených koronavirem. Na celém světě se už dohromady nakazilo 11 milionů lidí.
12:16
6ix9ine má pokoj plný polonahých žen. Polévá je mlékem a rapuje španělsky.6ix9ine má pokoj plný polonahých žen. Polévá je mlékem a rapuje španělsky.
10:57
Dudley z Harryho Pottera honí nesmrtelnou Charlize Theron. Akční novinka od Netflixu slibuje akci na styl Johna Wicka.Dudley z Harryho Pottera honí nesmrtelnou Charlize Theron. Akční novinka od Netflixu slibuje akci na styl Johna Wicka.
9:46
FC Barcelona by po příští sezoně mohla ztratit Messiho. Argentinská hvězda přerušila jednání o nové smlouvě.FC Barcelona by po příští sezoně mohla ztratit Messiho. Argentinská hvězda přerušila jednání o nové smlouvě.
8:47
Celníci v newyorském přístavu zabavili 13 tun výrobků z lidských vlasů. Pravděpodobně byly vyrobeny v pracovních táborech.Celníci v newyorském přístavu zabavili 13 tun výrobků z lidských vlasů. Pravděpodobně byly vyrobeny v pracovních táborech.
Pátek 3. 7. 2020
19:20
Měli dohlížet na lidi v karanténě, místo toho s nimi měli sex. Najatí hlídači takto rozšířili Covid-19.Měli dohlížet na lidi v karanténě, místo toho s nimi měli sex. Najatí hlídači takto rozšířili Covid-19.
18:00
Legendární Fallout se dočká seriálu! Televizní příběh natočí tvůrci Westworldu pro Amazon, který natáčí i Pána prstenů.Legendární Fallout se dočká seriálu! Televizní příběh natočí tvůrci Westworldu pro Amazon, který natáčí i Pána prstenů.
16:20
100 tisíc dolarů za vraždu amerického vojáka. I takto Rusové sponzorovali afghánské ozbrojence.100 tisíc dolarů za vraždu amerického vojáka. I takto Rusové sponzorovali afghánské ozbrojence.
15:47
Američtí teenageři organizují „korona party“. Ten, kdo se nakazí jako první, dostane finanční odměnu.Američtí teenageři organizují „korona party“. Ten, kdo se nakazí jako první, dostane finanční odměnu.
11:00
Falcon and Winter Soldier bude jako osmihodinový marvelácký film. Herec Anthony Mackie kritizuje Marvel za málo černochů na place.Falcon and Winter Soldier bude jako osmihodinový marvelácký film. Herec Anthony Mackie kritizuje Marvel za málo černochů na place.