Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. července 2020 16:11
Čas čtení 0:49
Daniel Mikolášik

Nezodpovědná řidička způsobila hrůzostrašnou nehodu. Zdemolovala 6 aut

NEWS
Uložit Uložené

Škodu na autech předběžně vyčíslili na více než 800 tisíc korun.

V okrese Rožňava na Slovensku včera v odpoledních hodinách došlo k hrozivé dopravní nehodě šesti aut. Způsobit ji měla 34letá řidička ve vozidle značky Volkswagen. Údajně v důsledku toho, že se plně nevěnovala řízení vozidla.

Doporučeno
Začátky MMA v Česku byly tvrdé, trash talky Karlose Vémoly nemám rád, říká známý trenér Dan Barták (Rozhovor) Začátky MMA v Česku byly tvrdé, trash talky Karlose Vémoly nemám rád, říká známý trenér Dan Barták (Rozhovor) 30. června 2020 16:04

Informuje o tom policie na sociální síti. Žena řídila vozidlo ve směru od obce Slavec na obec Brzotín, přičemž po projetí mírné pravotočivé zatáčky vjela do protisměru. Následkem toho došlo k boční srážce s protijedoucím nákladním vozem značky DAF, které řídil 53letý muž z Košic.


Následně v protisměru narazila do levé boční části protijedoucího vozidla značky Citröen Jumper, které řídil 47letý řidič z Košic. Tehdy se již neovladatelné vozidlo Volkswagen Sharan podle mluvčího dostalo do točivého smyku a narazilo do dalšího vozidla značky Peugeot Boxer, které řídil 18letý řidič.

Domů
Sdílet
Diskuse