Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. července 2020 15:07
Čas čtení 1:43
Vojtěch Vanda

Muž zastřelil v Rokycanech svou družku před očima pětiletého syna, dostal 16 let

NEWS
Uložit Uložené

Družku chladnokrevně zabil s pistolí v ruce, když se snažila od něj odjet. Všechno sledoval syn, který seděl na zadní sedačce.

Čtyřiačtyřicetiletý Albert Aliu si od Krajského soudu v Plzni vyslechl nepříjemný rozsudek. Za to, že předloni na podzim popravil svoji družku výstřelem do hlavy, půjde do vězení na 16 let. Celý čin provedl za přítomnosti jejich pětiletého syna, s nímž se žena chystala od střelce odjet. Rozsudek je zatím nepravomocný a lze se proti němu odvolat. O soudním procesu informovaly Novinky.cz.

Doporučeno
Řidič pod vlivem drog vezl po Praze cizince, který měl v rozkroku pervitin a desetitisíce korun. Prozradila je nervozita Řidič pod vlivem drog vezl po Praze cizince, který měl v rozkroku pervitin a desetitisíce korun. Prozradila je nervozita 3. července 2020 11:50

Aliu půjde za svůj čin do věznice se zvýšenou ostrahou. Jelikož podle soudce Jana Hotaše jednal s úmyslem chladnokrevného zabití, musí ještě zaplatit pozůstalým částku 6 milionů korun. Rozsudek ale zatím není pravomocný, odsouzený se může odvolat k Vrchnímu soudu v Praze.

Policisté u něj při domovní prohlídce našli ještě zajímavý arsenál. Konkrétně další dvě nelegálně držené zbraně, pistoli ráže 9mm a samonabíjecí pušku na 20 ran. Hrozí mu tak také postih za nedovolené ozbrojování.

Domů
Sdílet
Diskuse