Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. července 2020 13:26
Čas čtení 1:03
Vojtěch Vanda

RegioJet přerušil prodej jízdenek do Slovinska kvůli novým opatřením proti koronaviru. Do Chorvatska se cestující dostanou

NEWS CHORVATSKO SLOVINSKO
Uložit Uložené

Český dopravce RegioJet reaguje na změny, které v posledních hodinách provedla slovinská vláda, a prodej lístků do Lublaně omezil.

Dnes jsme tě informovali o tom, že se slovinská vláda od soboty chystá vyřadit mimo jiných i Českou republiku ze seznamu bezpečných zemí, v nichž byla potlačena nákaza Covid-19. Na toto rozhodnutí se rozhodl reagovat český dopravce RegioJet, který nedávno spustil žádané vlakové linky k Jadranu právě přes slovinské hlavní město Lublaň. Cestující si tam proto do odvolání nebudou moci koupit jízdenku.

Doporučeno
Koronavirus: Slovinsko vyřadí Česko ze seznamu bezpečných zemí, uvažují o tom i Slováci (Aktualizováno) Koronavirus: Slovinsko vyřadí Česko ze seznamu bezpečných zemí, uvažují o tom i Slováci (Aktualizováno) 3. července 2020 8:12

RegioJet o novém opatření informoval tiskovou zprávou. Z ní vyplývá, že pro cestující, kteří si zakoupili jízdenku až do chorvatské Rijeky, by se měnit nic nemělo. Tranzit zemí by měl být povolen. Avšak návštěva slovinského hlavního města bude problém. 

Domů
Sdílet
Diskuse